2022 Porsche 911

2022 Porsche 911

Een van de beste auto's in de wereld.

De Porsche 911 uit 2022 is een bijna perfecte sportwagen met superieure rijeigenschappen en formidabele twin-turbo zescilindermotoren. Naast de eerder genoemde flat-six die een kenmerkende grom produceert en 379 tot 473 pk levert - we bekijken de hoger gepowerde GT3 en Turbo varianten apart - biedt de serie een snel schakelende dual-clutch automaat of handgeschakelde transmissie en een achterversnelling. of vierwielaandrijving. Ten tweede kunt u zo in alle vier de seizoenen genieten van zijn ongelooflijke prestaties. De 911 is verkrijgbaar in coupé, cabriolet (lees: cabriolet), of Targa semi-convertible carrosserie. Het mooie van de 911 is dat de leefbaarheid van zijn atletisch karakter er niet onder lijdt. . Het interieur is ruim aan de voorzijde en had royaal ingericht kunnen zijn. De bestuurder geniet van een bevredigend lage zitpositie en tegelijkertijd van een uitstekend zicht naar buiten.

2022 Porsche 911

Voor 2022 wordt de 911-familie uitgebreid met de GTS-uitvoering. Hij is verkrijgbaar met een automatische achtversnellingsbak of een handgeschakelde zevenversnellingsbak en achter- of vierwielaandrijving, samen met een 473 pk sterke versie van de alomtegenwoordige twin-turbo vlakke zescilinder. De GTS is verkrijgbaar in alle drie carrosserievarianten. De meest opvallende kenmerken zijn een op maat afgestelde ophanging en 20-inch voor- en 21-inch achterwielen met zwarte middensloten, zoals bij de 911 Turbo. De GTS erft ook grotere ijzeren remrotors van de top-of-the-line Turbo. Er is ook een lichtgewicht pakket dat de achterbank verwijdert en koolstofvezel voorstoelen, lichter glas en een achterstuurinrichting toevoegt. De 2022 911 krijgt de nieuwste infotainmentsoftware van Porsche, inclusief nieuwe functies zoals Android Auto.

2022 Porsche 911

Aan de achterkant van de 911 is een 3,0-liter motor met dubbele turbo gemonteerd. De basis-Carrera heeft 379 hp, de S levert 443 hp en de GTS 473 hp. De coupé en cabriolet hebben standaard achterwielaandrijving, maar kunnen worden uitgerust met vierwielaandrijving voor all-season, high-performance rijden. De Targa heeft alleen vierwielaandrijving.

2022 Porsche 911

Het beste van alles is dat de 911 comfortabeler is dan ooit en beter rijdt. De besturing is communicatief en briljant direct, en de coupé en cabriolet hebben meer grip en stabiliteit in de bochten. De rijkwaliteiten zijn ook verrassend veerkrachtig, ondanks de superieure carrosseriecontrole van de 911, waarmee bestuurders naadloos kunnen schakelen tussen ontspannen en actief rijden.

De laagste versie, de 911 Carrera, is te koop voor €156.700.

E.Ally.

 

Vorig NieuwsDe nieuwe Renault Zoe E-Tech staat voor je klaar.
Volgende NieuwsVolvo S90 Recharge T8 hybride