Subaru Impreza lanceert in 2024 met hybride-aandrijving:

Subaru Impreza lanceert in 2024 met hybride-aandrijving:

Net als de nauw verwante Crosstrek wordt de rechts gestuurde Subaru Impreza uitgerust met een 2,0-liter boxer e-powertrain.

De Impreza in de VS is uitgerust met een niet-elektrische 2,5-liter boxermotor met 182 pk (136 kW/185 pk), terwijl de zelf opladende 2,0-liter e-boxer hybride aandrijving beschikbaar is voor Japanse klanten. Dat geldt ook voor de nieuwe Subaru Crosstrek, de avontuurlijke tweelingbroer van de Impreza. De 2,0-liter e-boxer levert 143 pk en 188 Nm koppel, met 13 pk (10 kW / 14 pk) en 65 Nm koppel van de elektromotor. Subaru ging niet in op de beschikbare varianten, maar we gaan ervan uit dat de nieuwe Impreza wordt aangeboden met voorwielaandrijving en vierwielaandrijving en een Lineatronic CVT-transmissie.


Binnenin verschilt de Impreza van het Amerikaanse model alleen in de rechter positie van het stuurwiel. Het middelpunt is het 11,6-inch touchscreen voor infotainment, terwijl het instrumentenpaneel zijn analoge wijzerplaten behoudt. De getoonde variant heeft stoffen bekleding voor de stoelen en lederachtig materiaal met witte stiksels voor het stuurwiel, de versnelling spookknop en de midden armsteun.
 

Emily A.

Vorig Nieuws2024 Nieuwe Hyundai Verna:
Volgende NieuwsNieuwe Suzuki Jimny Erfgoed Beperkte Editie: