2022 JAGUAR I-PACE vanaf 83.072

2022 JAGUAR I-PACE vanaf 83.072

Bent u klaar om kennis te maken met het vernieuwde perfecte design van de Jaguar I-PACE en te genieten van een unieke rijervaring?

De I-PACE is in de eerste plaats een Jaguar en een echte rijdersauto. Zijn elektromotoren en bijna perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een onmiddellijk koppel van 696 Nm en de wendbaarheid van een sportwagen.

Met een elegant, zeer aerodynamisch design met een lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,29 Cd is de I-PACE ontworpen om nog gemakkelijker door de lucht te snijden voor optimale stabiliteit en een maximale actieradius. I-AKPM is de ontworpen I-PACE die er vanuit elke hoek geweldig uitziet dankzij de doorlopende taillelijn, de krachtige ventilatieopeningen op de motorkap en de kenmerkende achtervleugels.
Jaguar I-PACE is perfect vormgegeven met een vooraanzicht

2022 JAGUAR I-PACEDe I-PACE biedt de perfecte combinatie van technologie en royale ruimte. Het interieur is strak en overzichtelijk, met fraai aanvoelende interieurelementen en vloeiende lijnen. Door de aard van de elektrische aandrijflijn is er extra ruimte beschikbaar in het interieur van de I-PACE om meer vrijheid te bieden voor maximaal comfort.

Jaguar I-PACE Display en oplaadstation Het is geïnspireerd op uw smartphone en net zo intuïtief.

GEÏNTEGREERDE TECHNOLOGIE U zult zien hoe de Jaguar I-PACE naadloos in uw levensstijl kan opgaan.

Jaguar I-PACE Prestaties. Met onmiddellijk koppel en All-Wheel Drive accelereert de I-PACE als een sportwagen. De 294 kW/400 hp sterke aandrijflijn voltooit de acceleratie van 0-100 km/u in 4,8 seconden.

Jaguar I-PACE Accu en I-PACE BATTERIJ , De 90 kWh batterij van de I-PACE, met hoge energiedensiteit, wordt aangedreven door twee synchrone elektromotoren met permanente magneet.

2022 JAGUAR I-PACE

Samen produceren deze motoren tot 294 kW/400 hp en 696 Nm koppel, vergelijkbaar met de technologie die wordt gebruikt in de I-TYPE Formule E-raceauto.

2022 JAGUAR I-PACE

De I-PACE combineert compacte buitenafmetingen met een bijzonder ruim interieur. Het interieur biedt vijf volwaardige zitplaatsen, innovatieve opbergruimte, een royale bagageruimte van 1.453 liter en een 27-liter opbergvak onder de motorkap.

Jaguar I-PACE Oplader Opladen I-PACE
Gebruik een oplaadkabel voor 230V of een Schuko stopcontact om uw I-PACE gemakkelijk thuis op te laden.

2022 JAGUAR I-PACE

Een toenemend aantal openbare oplaadpunten, samen met AC-laadstations en een oplaadkabel voor de AC-thuislader, houden de I-PACE opgeladen wanneer u onderweg bent.

Hij bestaat uit lithium-ion sac-cellen. Design en geavanceerd thermisch beheer Jaguar's originele volledig elektrische performance SUV. U kunt uw I-PACE personaliseren met diverse exterieurkleuren, visuele packs en velgen. Verkrijgbaar als S, SE en HSE. 
vanaf € 83.072

Emily A.

Vorig NieuwsBereid je voor op een nieuwe ontmoeting met de 2022 Peugeot 508
Volgende Nieuws2022 RANGE ROVER EVOQUE met prijzen vanaf 59.228