2022 RANGE ROVER EVOQUE met prijzen vanaf 59.228

2022 RANGE ROVER EVOQUE met prijzen vanaf 59.228

Zou u ook niet willen genieten van het rijplezier met het vernieuwde design en uiterlijk van de Range Rover EVOQUE?

De oorspronkelijke Range Rover Evoque heeft Land Rover voorgoed veranderd.

Vóór de lancering van de Range Rover Evoque waren de SUV's van Land Rover knap genoeg, maar op een zeer functionele, vierkante manier.

2022 RANGE ROVER EVOQUE

Maar daarna werd Land Rover evenzeer geïnteresseerd in mode en glamour als in terreinrijden en landgoederen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de ontwerpers van dit model van de tweede generatie voor een evolutionaire aanpak hebben gekozen, wat gezien de immense populariteit van de originele Evoque een dwaze gedachte zou zijn.

2022 RANGE ROVER EVOQUE

De styling van de nieuwe auto is ook duidelijk beïnvloed door de duurdere Range Rover Velar, met name in de smallere kop- en achterlichten en de vlakke deurgrepen, terwijl Land Rover niet op zijn lauweren rust.

De wijzigingen in deze tweede generatie omvatten een geavanceerder infotainmentsysteem en een reeks extra krachtige motoren met mild hybridetechnologie om de efficiency te verhogen.

Je kunt hem tegenwoordig zelfs als plug-in hybride krijgen.

2022 RANGE ROVER EVOQUE
Geen van zijn andere rivalen beweert zo capabel te zijn als de onorthodoxe Evoque, maar hoe verhouden ze zich tot elkaar als het gaat om rijstijl op de weg, interieurkwaliteit, veiligheid en praktische bruikbaarheid.
Als u uiteindelijk besluit dat de Range Rover Evoque of een ander merk en model de auto voor u is, moet u eens een kijkje nemen bij de Impressive Evoque.

vanaf€ 59.228

Emily A. 
 

Vorig Nieuws2022 JAGUAR I-PACE vanaf 83.072
Volgende Nieuws2022 KIA STONIC met prijzen vanaf 22.295