2022 Ssong Yong Rexton prijs en functie:

2022 Ssong Yong Rexton prijs en functie:

De nieuwe Ssong Yong Rexton is veiliger en stijlvoller dan ooit tevoren.

De SsangYong Rexton is een concurrerende SUV die grote ladingen kan trekken en zware off-road omstandigheden aankan.
De SsangYong Rexton is een ouderwetse SUV die doet wat hij op het blik zegt, een betaalbare terreinwagen die meer aankan dan modderig terrein, en alleen duurdere modellen zoals de Land Rover hebben een trekvermogen van 3.500 kg.

Verwacht alleen niet dat het binnenin aanvoelt als de Discovery, het zachte interieur zit vol met harde kunststoffen en heeft geen van de luxe bekleding die je op een Land Rover ziet.

2022 Ssong Yong Rexton

Alle modellen behalve het basismodel hebben echter een lederen interieur, elektrisch verstelbare voorstoelen en een groot 9,2-inch satelliet navigatie systeem dat het scherm van je Apple- of Android-smartphone kan spiegelen.

Aan de top van de gezonde uitrustingslijst staat een zee van ruimte. Alle modellen bieden plaats aan vier lange volwassenen, een enorme bagageruimte van 820 liter die heel gemakkelijk in te laden is, en heel wat kleinere opbergruimte in het interieur. De instapmodellen hebben een extra paar stoelen achterin, maar die zijn moeilijk toegankelijk en alleen groot genoeg voor kinderen.

2022 Ssong Yong Rexton

Op de weg rijdt de Rexton als een vrachtwagen. Zijn ophanging past nooit helemaal bij de hobbels en sprongen op de wegen waarop de Discovery zal glijden, en de besturing is heel licht, maar zorgt ook voor veel trillingen.

Overgangen moeten worden gepland, want de Rexton accelereert trager wanneer je op snelheid komt, en de optionele zevenversnellingsbak schakelt trager wanneer je door trager verkeer wil passeren.

2022 Ssong Yong Rexton

Positief is dat de lichte besturing betekent dat hij gemakkelijk te manoeuvreren is in de stad, en de verhoogde rijpositie zorgt voor een vooruitziende blik. Grote achterstijlen en kleine zijruiten belemmeren uw zicht achter de auto, maar parkeren is een koud kunstje dankzij de standaard gemonteerde achteruitrijcamera en parkeersensoren voor.

Wat de Rexton onderscheidt van andere SUV's zoals de Kia Sorento en Hyundai Santa Fe, is dat hij is ontworpen om zwaar terrein met gemak aan te kunnen.

De geavanceerde vierwielaandrijving kan naar alle vier de wielen evenveel vermogen sturen om u uit de moeilijkste situaties te halen, en met de afdaalhulp kunt u gemakkelijk van steile en modderige hellingen afrijden. Hij heeft ook een lage versnellingsbak waarmee u zware aanhangers kunt vervoeren.

Het nadeel van de robuustheid van de SsangYong is dat hij zwaar is en dat de enige beschikbare motor een brandstofverbruik heeft dat gemakkelijk onder de 30mpg kan zakken.

Emily A.

 

PRİJSLİJST

2022 Ssong Yong Rexton Prijen

Vorig NieuwsOver de 2023 Mini Hatch
Volgende Nieuws2022 Citroen C5X prijs en kenmerken: