Beide soorten Bentley:

Beide soorten Bentley:

Met de Bentley Continental GTC AS Mulliner Riviera Collection.

Bentley Continental GT Cabrio ziet er heerlijk uit met zijn maritieme coating....

Wat is de overeenkomst tussen de Bentley Continental GT Cabrio en de Fiat 500X? Bij Bentley heet hij geen Riva of Yacht Club Capri, maar wordt hij samengevat onder de 'special edition' Mulliner Riviera Collection. Volgens Bentley viert deze auto 'de elegante wereld van yachting'. 'Riviera' is een verwijzing naar de Franse uitbreiding van de Middellandse Zee. De Britten bieden modellen aan in de haven van Monaco, wat geen toeval is want deze specifieke Bentley is alleen verkrijgbaar bij Bentley Monaco.

Dit jachtjasje past perfect bij onze open Continental GT. De auto onderscheidt zich door de afbeelding van een knop op de hoofdsteunen, die prachtig zichtbaar is in zo'n cabriolet. Het interieur ademt in elke situatie een onmiskenbare bootachtige sfeer. Dat komt doordat gebroken wit, maar vooral stijlvol donkerblauw en bruin zijn gebruikt in combinatie met teak-achtig houtwerk.

Aan de buitenkant nu eens geen gitzwarte roosters en wielen, maar een zeer smaakvol ontwerp met veel chroom. Het lichtgewicht zonnedak contrasteert mooi met de carrosserie, die kan worden uitgevoerd in Aegean Blue, Aquamarine of Caribbean Blue. Daarmee vertegenwoordigen ze het luxeprobleem der luxeproblemen, hoewel hier geen verkeerde keuze mogelijk is.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe 2023 Alfa Romeo Giulia en Stelvio zijn opnieuw ontworpen met Matrix LED-koplampen en digitale meters:
Volgende NieuwsDe Optima Rivian R1T is klaar voor SEMA: