We introduceren Honda's Proloog:

We introduceren Honda's Proloog:

Eerste foto sinds mei 2022.

De eerste keer dat we de volledig elektrische Honda Prologue zagen, was in 2021. We zagen de ambitieuze SUV voor het laatst in mei 2022. De automaker presenteerde een teaser video met diverse schetsen. Nu is er opnieuw een teaser video vrijgegeven.

Beelden die zijn vastgelegd in Honda's ontwerpstudio in Californië, waar de Electric Prologue is gemaakt, tonen het vermeende "neo-robuuste" ontwerp van de Prologue en significant gebruik van virtual reality om samen te werken met Honda werknemers over de hele wereld.

Honda Design VR en CG Designer Marco Tan zei: "We waren in staat om de Proloog te zien in een digitale omgeving die zeer vergelijkbaar was met de echte wereld. Door kleuren, materialen en zelfs verlichting in een virtuele 3D-omgeving te simuleren en te evalueren, konden we mogelijkheden verkennen die stijl naar een hoger niveau tillen.


Het meest opvallende punt in het teaser werk hier is dat er een kleimodel op ware grootte van de SUV is gemaakt. De luchtinlaten, tegengestelde hoeken of kromme carrosserie lijnen die bij veel moderne auto's gebruikelijk zijn, lijken er niet te zijn. De designtaal van de Prologue wijkt sterk af van die van andere Honda SUV's, zoals de nieuwe CR-V.

De vierjarige exterieur ontwerper Sang-Hyuk Ahn zei: "Het ontwerp van Honda's eerste grootschalige elektrische voertuig gaf ons veel meer vrijheid dan bij een voertuig met een verbrandingsmotor. We kunnen onze fantasie de vrije loop laten, vooral bij het ontwerp van de voorkant." We hebben ons de Prologue digitaal voorgesteld met een langere wielbasis, meer korte overhangen, sportieve proporties en capabele banden om een sterkere stance te creëren. gebruikte zinnen.

Er is geen informatie over de vraag of de design cues van het kleimodel dat we in de video zagen, direct zullen terugkomen op de productieversie. We verwachten in de komende maanden meer te horen over Honda's SUV.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe nieuwe MINI Aceman Concept markeert de elektrische MINI Crossover 2024:
Volgende NieuwsMaserati MC20 GT2 raceauto bevestigd voor 2023: