Volkswagen update ID.4 GTX en ID.5 GTX, rood en zwart design; prijs en kenmerken:

Volkswagen update ID.4 GTX en ID.5 GTX, rood en zwart design; prijs en kenmerken:

Volkswagen heeft de modellen ID.4 GTX en ID.5 GTX geüpdatet met diverse nieuwe standaarduitrustingen.

Deze reeks omvat de climate comfort ruit, verwarmde voorstoelen, variabele middenconsole, getinte zij- en achterruiten, twee USB-C poorten en Air Care Climatronic airconditioning.

Ook binnenin de ID.4 GTX en ID.5 GTX zijn er een handvol updates. Zo zijn het instrumentenpaneel en de deurpanelen nu zwart. Optioneel kunnen klanten ook kiezen voor premium sportstoelen met rode stiksels, ribben en logo.

Aan de buitenkant krijgen de twee SUV's een zwarte daklijst, C-stijl, buitenspiegels en een diffuser. Zwarte 21-inch wielen zijn ook beschikbaar.

 
Aan de mechanica van de vernieuwde ID.4 GTX en ID.5 GTX werden geen wijzigingen aangebracht. Beide zijn uitgerust met twee elektromotoren die samen 295 pk (220 kW) en 460 Nm koppel leveren. Beide modellen kunnen een topsnelheid van 180 km/u bereiken en tot 1.400 kg trekken. Beide modellen zijn voorzien van een 77 kWh hoogspanningsbatterij die in 36 minuten van 5 procent tot 80 procent kan worden opgeladen. De ID.4 GTX kan tot 500 km afleggen in WLTP-lus, de ID.5 GTX heeft een bereik van 512 km.

Bijgewerkte modellen; Prijzen voor de ID.4 GTX beginnen bij 54.990 euro, terwijl de ID.5 GTX begint bij 58.590 euro.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe Ferrari Purosangue V12 SUV zal beschikbaar zijn in september:
Volgende Nieuws2023 Chevrolet Silverado ZR2 Bison: