Vernieuwde Mercedes-Benz CLA:

Vernieuwde Mercedes-Benz CLA:

Gerenoveerde Mercedes-Benz CLA gespot door spionagefotografen.

Mercedes-Benz CLA en CLA Shooting Brake staan aan het hoofd van Mercedes' compacte modellen familie. Net als de A- en GLA-Klasse krijgt ook de CLA binnenkort een make-over. De vernieuwde Mercedes-Benz CLA is op deze foto's voor het eerst op twee manieren in het openbaar te zien.

Mercedes-Benz zal uiteindelijk zijn modellengamma netjes herzien. Daarbij zullen vooral die in de onderste stand de keiharde bezemharen treffen. De GLA, GLB en CLA mogen blijven, maar Mercedes-Benz stopt uiteindelijk helemaal met de A- en B-Klasse. Wel krijgt vrijwel het hele compacte modellengamma van Mercedes-Benz in de nabije toekomst een subtiele make-over. Op deze foto's zie je voor het eerst de vernieuwde Mercedes-Benz CLA en CLA Shooting Brake.

Eerder konden we u al facelift versies van de GLA, GLB, B-Klasse, A-Klasse Hatchback en A-Klasse Limousine laten zien. Nu kunnen we voor het eerst de gefacelifte CLA en de CLA Shooting Brake zien, maar die is nog aan het testen en dus compleet met voor- en achterbanden. De CLA-familie lijkt op dezelfde manier te zijn herzien als Mercedes' binnenkort opgefriste broers en zussen. Sterker nog, het lijkt erop dat de twee met AMG-optiek uitgeruste CLA's slechts licht gewijzigd zullen worden. De auto's hebben subtiel gewijzigde fronten, maar de koplampen lijken er grotendeels bij te zijn gebleven.

 

Emily A.

Vorig NieuwsLada Granta airbag:
Volgende NieuwsElektrische Opel Zafira-e leven