Tesla zit in grote problemen:

Tesla zit in grote problemen:

Tesla vertraagt leveringen van de in Duitsland gemaakte Model Y.

Tesla vierde de afgelopen maanden met veel enthousiasme de opening van de Giga Berlin fabriek in Duitsland. Na de opening werd aangekondigd dat het bedrijf in deze fabriek Model 3 en Model Y auto's gaat produceren. Volgens nieuwe informatie zullen de leveringen van Model Y performance auto's die in de faciliteit worden geproduceerd, worden uitgesteld. Deze beslissing komt nadat Tesla onlangs aankondigde dat het van plan is om 1.000 Model Y's per week te produceren in Giga Berlin.

Volgens klanten annuleert of vertraagt het bedrijf de leveringen van sommige voertuigen die in de fabriek worden geproduceerd. Hoewel er geen officiële verklaring is afgelegd door het bedrijf, lijkt het erop dat er enkele problemen zijn met de geproduceerde voertuigen.

Het is algemeen bekend dat dergelijke storingen zich het vaakst voordoen wanneer bedrijven hun produktie capaciteit op grote schaal opvoeren.

In de verklaringen van sommige klanten wordt gesteld dat het probleem zich voordoet aan de kant van de motor. Als gevolg van deze fout heeft Tesla mogelijk de leveringen stopgezet. Klanten moeten daarom vrij lang wachten.

In een verklaring aan Tesla verklaarde Drive dat een klant in Noorwegen een probleem had na ontvangst van het voertuig en dat het voertuig niet kon worden bestuurd. Dit laat ons zien dat het bedrijf het probleem fysiek moet oplossen en niet softwarematig. Verwacht wordt dat het bedrijf in de komende dagen commentaar zal geven op de Tesla Model Y-voertuigen die in Giga Berlin worden geproduceerd.

 

Emily A.

Vorig NieuwsJeep heeft de volgende-gen Cherokee bevestigd:
Volgende Nieuws2023 Subaru Forester STI Sport: