Tesla Cybertruck heeft al te lang gewacht:

Tesla Cybertruck heeft al te lang gewacht:

Tesla Cybertruck is volgens Elon Musk op zeer korte termijn in productie.

Het buitengewoon verbluffende voertuig, de Tesla Cybertruck, zal binnen een jaar eindelijk in productie gaan. Dit heeft Tesla-chef Elon Musk bekendgemaakt. Hij geeft ook een verklaring voor de vertraging.

Het proces tot de introductie van de Tesla Cybertruck is vrij lang. Maar ja, dat zijn we wel gewend van Tesla. In 2019 prees Elon Musk de excentrieke elektrische pick-up aan met het doel om hem in 2021 te lanceren. Maar in de zomer van dat jaar werd de promotie uitgesteld tot 2022, maar ook dit jaar is het er niet van gekomen. zal zijn. Eerder dit jaar werd het eerste kwartaal van 2023 nog in het rood omcirkeld door Reuters, maar nu lijkt het erop dat het nog iets langer gaat duren dan de woorden van topman Elon Musk.

In een interview met Tesla Owners Silicon Valley zegt Musk dat de productie daadwerkelijk "halverwege 2023" zal beginnen. Kort daarna, dat is nog steeds in 2023, zullen de eerste eenheden worden afgeleverd. Cybertruck tot voor kort, maar nu is de productieversie daadwerkelijk beschikbaar. "Het ontwerp staat eindelijk vast. Zeker weten." Volgens Musk heeft het lang geduurd om het ontwerp op detailniveau aan te passen. "Dit liep een beetje uit de hand." Toch, zegt hij, als het definitieve ontwerp eerder klaar was geweest, zou dat uiteindelijk weinig verschil hebben gemaakt. Volgens de miljardair hebben ook het chipschaarste en de corona-crisis voor vertraging gezorgd.

De Amerikaanse markt zal waarschijnlijk volgend jaar debuteren, dus de Europese lancering van de Cybertruck zou pas in 2024 kunnen plaatsvinden. Het is momenteel in veel landen niet mogelijk om Cybertruck te bestellen. Waarschijnlijk zijn er voorlopig genoeg orders, en zal Tesla eerst deze serie moeten gaan bouwen voordat het aan grotere aantallen gaat denken.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe super SUV BMW XM:
Volgende NieuwsTesla's fabriek in Berlijn verloor miljarden dollars: