Rivian, ongediertebestrijding:

Rivian, ongediertebestrijding:

Rivian begint met ongediertebestrijding nadat er bedwantsen zijn gevonden in de fabriek.

Rivian heeft het niet gemakkelijk gehad om op volle toeren te gaan produceren, en nu heeft de fabriek in Normal, Illinois, weer een tegenslag te verwerken gekregen. De fabrikant van elektrische voertuigen vond bedwantsen op een vorkheftruck in zijn fabriek en moest een ongediertebestrijder bellen.

Factory Communications Senior Manager Zach Dietmeier bevestigde aan The Pentagraph dat hij meldingen had ontvangen van bedwantsen op zijn vorkheftruck op een locatie waarvan het bedrijf zei dat het een geïsoleerd gebied van de fabriek was.

"Relevante teams zijn geïnformeerd," zei Dietmeier. "We onderzoeken elke melding en nemen passende maatregelen via onze ongediertebestrijder."

De vertegenwoordiger zei ook dat Rivian zich inspant om getroffen heftrucks in quarantaine te plaatsen en te behandelen, en preventieve maatregelen neemt om de verdere verspreiding van bedwantsen te voorkomen. Als gevolg daarvan zullen meer heftrucks en sleepwagens en transportvoertuigen worden behandeld, en tegen het einde van de maand zullen alle opslagplaatsen in de fabriek worden aangepakt.
 

Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe Nissan X-Trail 2023, prijzen, technische specificaties:
Volgende Nieuws2023 Toyota Prius elektrisch: