Over de Mitsubishi Vision Ralliart SUV:

Over de Mitsubishi Vision Ralliart SUV:

Mitsubishi Vision Ralliart Suv is een prestatiegericht voertuig.

    

Mitsubishi heeft de naam Ralliart nieuw leven ingeblazen voor een prestatiegericht SUV-concept dat een van de zeven modellen zal zijn die worden getoond op de Tokyo Auto Salon 2022.

De gespierde Vision Ralliart is gebaseerd op de Outlander van de tweede generatie en is een van de twee volledig nieuwe conceptauto's die zullen worden onthuld. Met hun lompe voor- en achterbumpers, gezaghebbende grille vooraan en grote diffuser achteraan, die Mitsubishi racers noemt, zijn er aanwijzingen om de prestatiegerichte Ralliart-modellen te onderscheiden van de standaardauto's.

De Vision Ralliart is matzwart gespoten met een subtiele blauwe ondertoon die zichtbaar wordt als er licht op valt.

Mitsubishi Vision Ralliart Suv

Mitsubishi beweert het befaamde Ralliart-prestatie-erfgoed te ondersteunen, met trim-upgrades die zich uitstrekken tot de lange stance van het model, 22-inch wielen en grote remschijven met tegenover elkaar geplaatste remklauwen met zes zuigers. Er zijn geen tekenen dat de plug-in hybride aandrijflijn van de productie auto een grote revisie heeft ondergaan.

Mitsubishi Vision Ralliart Su

De Outlander van de tweede generatie is het eerste nieuwe Mitsubishi-model dat op de markt komt sinds het merk aankondigde dat het de Europese markt in 2020 zou verlaten.

Naast de vijf speciale voertuigen die zijn gebaseerd op huidige productiemodellen, zal Mitsubishi in Tokio ook een nieuw concept voor een elektrische auto onthullen, de K-EV Concept X.

De serie-exclusieve Outlander wordt aangeboden in een nieuwe Ralliart Style specificatie met witte exterieur lak en zwarte lichtmetalen velgen, zijstickers en spatlappen. De Outlander zal ook verkrijgbaar zijn in een eenmalige Adventure Style-uitvoering met een kampeerkit en versterkte bumpers. 
 

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Skoda Fabia Monte Carlo:
Volgende Nieuws2022 Citroen C5 Aircross prijs en kenmerken.