Over de Audi A3 nieuwe generatie versie:

Over de Audi A3 nieuwe generatie versie:

Een verklaring werd afgelegd door de senior manager van het merk, zij zei dat de nieuwe nsil serie zal komen op het instapniveau.

Markus Duesmann, CEO van het merk Audi A3, verklaarde dat de compacte auto zal dienen als instapmodel in de line-up van Ingolstadt wanneer de productie van de A1 en Q2 eindigt. "Als we het hebben over de A3 of zijn opvolger, dan zullen die waarschijnlijk instapmodel zijn. Dus ja, ik kan stellen dat we een reeks voertuigen in het A3-segment zullen aanbieden", aldus Duesmann.

Het is nog niet bekend of de merkbaas in eerste instantie de Sportback en Sedan zal aanbieden, of een van de twee carrosserie varianten met de Q3. De onlangs geïntroduceerde Cupra Terramar zal samen met de volgende generatie van de Q3 worden geproduceerd in dezelfde fabriek in Györ, Hongarije. Deze twee modellen zijn mechanisch vergelijkbare auto's.

Merkbaas Markus Duesmann gaat niet al te veel in detail over de A3, ondanks voorspellingen dat de A3 als elektrische auto zal worden aangeboden. Het Duitse luxemerk heeft al aangekondigd dat zijn laatste nieuwe auto met een verbrandingsmotor in 2025 op de markt komt. Gezien het feit dat de huidige vierde generatie A3 in mei 2020 werd gelanceerd, verwachten we dat de productie doorgaat tot 2027. Alle nieuwe Audi's die vanaf nu op de markt komen, zullen volledig elektrisch zijn.

Ondertussen heeft Mercedes, een Duits bedrijf net als Audi, het aantal van zijn compacte modellen teruggebracht van zeven naar vier, terwijl een recent rapport heeft beweerd dat sommige van BMW's kleine voertuigen met verbrandingsmotor op de tocht staan.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2024 Chevrolet Blazer prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsDe nieuwe Range Rover Sport debuteert op 23 juni: