Nieuwe Hyundai Stargazer prijs en kenmerken:

Nieuwe Hyundai Stargazer prijs en kenmerken:

Hyundai heeft de eerste teaser beelden vrijgegeven van de nieuwe Stargazer, een nieuw instapmodel minivan voor de Zuidoost-Aziatische markten.

De voorkant is voorzien van een LED-balk over de hele breedte, net als bij de Staria, met een gesplitst koplamp ontwerp en een brede grille die het grootste deel van de voorbumper bedekt. Aan de achterkant zien we moderne LED-achterlichten die doen denken aan de Hyundai Bayon, verbonden door een dunne LED-balk onder de achterruit. De "Stargazer" belettering is ook te zien op de achterklep.

 De Stargazer wordt ongeveer 4,5 meter lang en krijgt een drie-rij cabine met zes of zeven zitplaatsen.

De Hyundai Stargazer zal het platform en de aandrijflijn opties delen met de Kia Carens. De minivan kan worden aangeboden met Hyundai's 1,5-liter benzine- of dieselmotor en een handgeschakelde of automatische transmissie (koppelomvormer/dubbele koppeling).

De officiële lancering van de Hyundai Stargazer wordt volgende maand verwacht. De minivan zal worden geproduceerd in Indonesië, waar Hyundai ook de Creta, Santa Fe en Ioniq 5 produceert. De prijzen variëren van Rp 15.000.000 tot Rp 202.000.000, wat neerkomt op 10.500 dollar tot 13.600 dollar.

 

Emily A.

Vorig NieuwsBegonnen met de productie van de facelift Citroen C5 Aircross:
Volgende NieuwsPorsche Taycan by JÄGER: