Mitsubishi Outlander plug-in-hybride komt in 2023.

Mitsubishi Outlander plug-in-hybride komt in 2023.

Mitsubishi Outlander plug-in-hybride maakt zich op voor een terugkeer met een vernieuwing in 2023.

Mitsubishi liet in een persbericht weten dat de aankondiging op 28 oktober zal plaatsvinden en dat de verkoop in de VS naar verwachting in de tweede helft van de kalender van 2022 zal beginnen. Uit de verklaring en afbeeldingen blijkt dat de 2023 Mitsubishi Outlander plug-in hybride er ongeveer hetzelfde uit zal zien als zijn benzine tegenhanger. Hij zal ook 20-inch wielen hebben.

2023 Mitsubishi Outlander plug-ın-hybrıd
De beschrijving maakt ook melding van betrouwbare rijprestaties. Mitsubishi heeft eerder al zeven rijmodi genoemd. Een nadere blik op de interieurfoto onthult een iets intensievere focus op off-road prestaties, naast een aanzienlijk modernere styling en verbeterde materialen, evenals sneeuw-, modder- en sleurmods en hill descent control.

2023 Mitsubishi Outlander plug-ın-hybrıd

Dit kan worden gezien als een goede testament voor de Toyota RAV4 Prime, die 42 elektrische mijlen biedt en verrassend goede off-road handling biedt voor een crossover. Er is ook de verwachte EV-modus knop en een tweede knop met een onbekende functie ernaast. Misschien is het iets anders, zoals een laadvoorbereiding of stroomlevering. De huidige Outlander Plug-In Hybrid kan elektronica en voertuigen in het wild van stroom voorzien.

Mitsubishi heeft 24 elektrische mijlen beloofd voor de huidige versie, 74 MPGe in de gemengde modus, of een totaal van 26 mpg van meer elektrisch bereik voor dit model. Het aankomende model zal ook drie rijen stoelen hebben en superieure vierwielaandrijving om de wegligging te helpen.

De vorige Outlander Plug-In Hybrid was een veelzijdig buitenvoertuig met vierwielaandrijving en beschikbare stopcontacten. 


 Emily A.

Vorig NieuwsBMW's eerste elektrische bakfiets
Volgende Nieuws2022 Cubro BORN elektrisch met prijzen vanaf € 36.990