MG's nieuwe elektrische Hatchback:

MG's nieuwe elektrische Hatchback:

Het kan u de elektrische hatchback tonen die MG's kijk op elektrische auto's bepaalt ten opzichte van zijn rivalen.

MG zal in het laatste kwartaal van dit jaar een gloednieuwe elektrische hatchback voor de Europese markt presenteren. Hij zal ook verkrijgbaar zijn in MG's thuisland, China. Deze elektrische hatchback is gevonden in de database van het Ministerie van Transport en Informatie Technologie van China.

Over het exterieur van MG's elektrische hatchback hoeven we het niet uitgebreid te hebben. Het nieuwe lid van MG heeft een overdreven voorkant met grote koplampen, een sterk gebeeldhouwde voorbumper en een heup met overdreven achterlichten, en een tweedelige achterspoiler. Alle drie afbeeldingen van een groen exemplaar zijn opgedoken in de Chinese media.

Dan is er nog de technologie. Uit de onthulde informatie blijkt dat de MG, die in China bekend zal staan als Mulan maar in Europa als nummer één, 4,29 meter lang, 1,84 meter breed en 1,52 meter hoog zal zijn. Daarmee is het model ongeveer 3 centimeter hoger dan de Volkswagen ID3, maar ook 3 centimeter lager. De wielbasis van MG's elektrische hatchback bedraagt 2,71 meter, waardoor er iets minder dan 6 centimeter tussen de voor- en achteras van de auto overblijft in vergelijking met zijn Duitse rivaal.


 We hebben nog geen details over het accupakket, hoewel MG meldt dat het een 204-pk sterke elektromotor krijgt en de 1.665-pond auto helpt snelheden van 160 mph te bereiken. MG's aanval op auto's als de ID3 zal naar Europa komen in het vierde kwartaal. Merk op dat de bovenstaande kenmerken kunnen verschillen voor de Europese versie.

 

Emily A.

Vorig NieuwsFord Focus heeft besloten de productie vanaf augustus stop te zetten:
Volgende NieuwsDe 2023 gefacelifte Audi A6 krijgt een aantal styling updates: