Mercedes GLB facelift 2023 met plug-in hybride aandrijving:

Mercedes GLB facelift 2023 met plug-in hybride aandrijving:

Het Duitse merk is al van plan om zijn zeven zits SUV te reviseren.

De make-over van de GLB is gepland voor 2023. Naast een hele reeks styling upgrades, zal hij ook de optie hebben voor een plug-in hybride aandrijflijn.

 
Aan de voorzijde heeft de nieuwe Mercedes GLB een vereenvoudigd LED dagrij licht design met een hoekige lichtband vergelijkbaar met die van de Mercedes CLA. Veel camouflage rond de voorbumper duidt waarschijnlijk op een grote make-over, samen met een meer minimalistische look dan voorheen.

 
De GLB zou Mercedes' nieuwste MBUX infotainment systeem kunnen krijgen. Het bestaat uit een 11,9-inch touchscreen in staand formaat en een 12,3-inch display met digitale wijzerplaat. MBUX is een van de meest geavanceerde infotainment systemen op de markt en biedt een verscheidenheid aan innovatieve functies, zoals augmented reality-navigatie en geavanceerde spraakbediening.

De grootste innovatie zal een plug-in hybride model zijn dat de belasting op bedrijfswagens zal verlagen. Hier wordt hetzelfde systeem gebruikt als in de kleinere Mercedes GLA SUV, bestaande uit een 1,3-liter benzinemotor, 15,6 kWh accu en elektromotor. Samen leveren die een krachtig vermogen van 215 pk.


Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe Jeep Grand Cherokee 4xe PHEV:
Volgende Nieuws2022 BMW i7 gespot op het circuit van de Nürburgring: