Lanzante's McLaren P1 Spider:

Lanzante's McLaren P1 Spider:

Let op McLaren's fascinerende koppel.

McLaren stopte in december 2015 met de P1. Bijna 7 jaar later komt het eerste werk aan een nieuwe versie van het Britse ingenieursbureau Lanzante. Het merk sloeg de handen ineen met Paul Howse om de P1 Spider te creëren.

We kunnen zeggen dat de open versie Spider niet volledig de P1 vertegenwoordigt, omdat hij is geëvolueerd naar een bestaande auto. Lanzante heeft zelfs een afneembare dakbedekking ontworpen voor het geval dat P1 Spider-eigenaars hun voertuig in de regen willen gebruiken. De voorspatborden, deuren en motorkap zijn aangepast om zoveel mogelijk van de vloeiende lijnen van het origineel te behouden. Ook het onderste deel van het chassis werd aangepast om de structurele sterkte van de productie auto te behouden.

Lanzante bracht een nieuwe adem in het interieur door de stoelen opnieuw te bekleden met verschillende soorten leder. Aangezien de luxe cabine vooral wordt beïnvloed door externe factoren, werd SuperFabric gebruikt, dat beter bestand is tegen UV-stralen. Als gevolg daarvan kunnen we duidelijk zeggen dat de gesatineerde koolstofvezel accenten het uiterlijk van de auto veranderen.

De McLaren P1 Spider, die op de eerste dag van het 2022 Goodwood Festival of Speed werd geïntroduceerd, behoudt de krachtige hybride setup van de originele auto. Hoewel de prestatiecijfers van dit monster, dat een totaal van 913 pk en 900 Nm koppel produceert, niet bekend zijn gemaakt, weten we dat de coupé in 2,8 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert. Laten we echter niet vergeten dat het voertuig van 0 naar 200 km / h accelereert in 6,8 seconden en een topsnelheid van 350 km / h heeft. Lanzante verklaarde dat het de P1 die we vermeld in ons nieuws voor het einde van het jaar zal leveren.
 

Emily A.

Vorig NieuwsDe nieuwe 2023 Chevrolet Colorado zal worden onthuld op 28 juli:
Volgende NieuwsDe nieuwe 2022 Volkswagen Amarok zal op 7 juli worden onthuld: