Ford Kuga facelift gespot voor de lancering in 2023:

Ford Kuga facelift gespot voor de lancering in 2023:

Ford's middelgrote Kuga SUV krijgt een opfrisbeurt met de stijl van de nieuwe Focus.

Ford vernieuwt zijn line-up met de Fiesta en Focus die de laatste mid-life revisies krijgen. Nu is het de beurt aan de Kuga om te regenereren. De derde generatie Kuga is al sinds 2019 bij ons, en deze beelden laten ons zien hoe het nieuwe gefacelifte model eruit zal zien.


We begrijpen al snel dat de nieuwe Kuga zich strikt zal houden aan de designtaal van de nieuwe Fiesta. Hij komt met een grotere Ford-badge in het midden van een vergelijkbaar gevormde grille. De hele voorbumper is opnieuw ontworpen met nieuwe luchtinlaten aan de zijkant onder de koplampen. Het ontwerp van de koplampen is nieuw en er is een extra centrale lichtbalk boven de grille.

De zijkant van de gefacelifte Kuga ziet er anders uit dan het huidige model. Deze specificatie omvat onder meer in carrosseriekleur gespoten zijpanelen, zijspiegels en getinte glasranden.

 

2023 Ford Kuga
De achterkant krijgt niet dezelfde uitgebreide update als de voorkant, met lichtclusters die dezelfde vorm behouden met een ander interieurdesign. Er is ook een nieuwe achterklep handgreep, maar dat is misschien alleen voor deze Noord Amerikaanse versie van de auto.

We verwachten dat de nieuwe Kuga ook een update zal krijgen. De nieuwste versie van het Ford SYNC4 infotainment systeem wordt naar verluidt aangedreven door een nieuw 13,2-inch centraal touchscreen. Het 12,3-inch digitale instrumentenpaneel zal naar verwachting blijven.

2023 Ford Kuga

Het motoren aanbod zal waarschijnlijk niet veranderen, dus de nieuwe Kuga zal worden aangeboden met een 148 pk sterke 1,5-liter benzine, 187 pk sterke 2,5-liter benzine hybride en een 222 pk sterke 2,5-liter plug-in hybride benzinemotor.


Hoewel deze spionagefoto's een volledig onthulde auto tonen, hebben we nog geen Europese tests van de gefacelifte Kuga gezien, dus we verwachten geen volledige onthulling voor later dit jaar.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe nieuwe 2022 Hyundai Ioniq 6 wordt volgende week officieel onthuld:
Volgende NieuwsPatent beelden van 2023 Toyota Crown serie: