Ford Bronco 4x4 komt naar Europa in 2023:

Ford Bronco 4x4 komt naar Europa in 2023:

Er is officieel aangekondigd dat de Bronco op de Europese markt zal worden uitgebracht.

De huidige Bronco kwam in juli 2020 uit en bracht het historische merk terug na een onderbreking van 24 jaar, waardoor Ford een full-size SUV kreeg die in de VS kan concurreren met de Land Rover Defender en Jeep Wrangler.

Tot nu toe is de off-roader nog niet officieel in Europa verkocht, maar Ford heeft nu zijn plannen bevestigd om tegen eind 2023 een "limited edition" naar Europa te brengen. Meer details over de splitsing zijn nog niet bekendgemaakt.

De beslissing van Ford om de Bronco naar Europa te brengen geldt alleen voor de full-size auto, niet voor de meer lifestyle-georiënteerde Bronco Sport, en hoewel Ford nog niet officieel heeft aangekondigd welke varianten zullen worden geïmporteerd, is de opname van het verwachte Raptor-model. bronco

Het lijkt er echter op dat de bazen van Ford voortdurend de potentiële Europese zakensituatie van alle modellen voor de Amerikaanse markt evalueren.
Het bedrijf heeft geen andere modellen voor de Amerikaanse markt gespecificeerd die in Europa zouden kunnen worden geïmporteerd, maar het lanceerde onlangs zijn eerste hybride pick-up, de Maverick, en introduceerde de nieuwe F-150 Lightning elektrische truck, die vorige maand werd gepresenteerd op het Goodwood Festival of Speed.
 

Emily A.

Vorig NieuwsWelke autofabrikant heeft het beste infotainment systeem?
Volgende NieuwsDe nieuwe stedelijke e-bike Zapp i300: