Ferrari heeft een teaser vrijgegeven voor zijn Le Mans auto:

Ferrari heeft een teaser vrijgegeven voor zijn Le Mans auto:

De gepubliceerde teaser toont alleen het vooraanzicht van de hypercar.

Ferrari is teruggekeerd naar Le Mans om deel te nemen in de Hypercar-klasse. De Italiaanse automaker kondigde zijn terugkeer naar de iconische race in februari 2021 aan. Voor het eerst sindsdien kun je nu de eerste teaser zien.

Hoewel we nog niet veel weten over Ferrari's nieuwe raceauto, weten we wel dat hij in ieder geval vierwielaandrijving zal hebben. Het merk zal het voertuig ook een hybride aandrijflijn geven.

Ferrari heeft ook aangekondigd dat de eerste ontwikkelingstests van de nieuwe hypercar in de komende weken zullen beginnen, terwijl het zich voorbereidt op zijn terugkeer in het FIA World Endurance Championship in 2023. Het is vermeldenswaard dat deze terugkeer zal komen na een interval van ongeveer 50 jaar. jaar. Ferrari's laatste race in 1973 eindigde vandaag, 10 juni.

Laten we zeggen dat de tests van de hypercar in juli beginnen. Het zal ook niet de enige hypercar zijn die voor de race van volgend jaar wordt voorbereid.

Naast Ferrari zullen ook andere autofabrikanten in 2023 hun auto's op de baan van Le Mans zetten. De nieuwe Ferrari LMH zal concurreren met auto's als de Cadillac GTP Hypercar, die gisteren zijn LMDh-klasse auto aankondigde. Naast Cadillac, die de 5,5-liter V8 combineert met het hybride systeem, bereiden ook Lamborghini, Acura en BMW hun auto's voor.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2024 Honda Proloog functie:
Volgende NieuwsTesla opent een nieuwe fabriek in Indonesië: