Een zeer speciale editie van de Maserati Grecale zal dit najaar in de VS verkrijgbaar zijn:

Een zeer speciale editie van de Maserati Grecale zal dit najaar in de VS verkrijgbaar zijn:

Maserati is van plan om 325 crossovers te produceren voor Noord-Amerika.

Maserati begint later dit jaar met de verkoop van een beperkt aantal Grecale PrimaSeries op de Noord-Amerikaanse markt. Het limited edition crossover-model wordt geleverd in unieke exterieur  kleuren en een verscheidenheid aan kleurencombinaties voor het interieur.

Het spannende is dat de Grecale Troefeo verkrijgbaar is in het PrimaSeries-pakket. De reden dat dit pakket zo spannend is, is dat het de Nettuno V8-motor zal bevatten die de Maserati MC20 aandrijft. Bovendien voegt de Grecale Trofeo PrimaSeries zich bij het Giallo Corse, dat exclusief is voor Maserati's Fuoriserie aanpassingsprogramma. Het model heeft ook 19-inch Crio wielen met rode remklauwen.


Binnenin zijn er 3D carbon inlays en op maat genaaide hoofdsteunen. Voorzieningen zoals een Sonus- geluids systeem met 21 luidsprekers, head-up display, draadloos opladen en sportieve pedalen worden aangeboden.

Het bedrijf zal ook de PrimaSeries upgrade aanbieden voor het Grecale Modena model. Dit model zal beschikken over de 325-pk viercilinder mild hybrid aandrijflijn van het bedrijf. Tegelijkertijd zal het model worden aangeboden in drie verschillende speciale kleuren: Bianco Astra, Blu Nobile en Grigio Cangiante.

De Modena PrimaSeries is ook voorzien van Maserati's sportstoelen, een verwarmd stuurwiel en een Sonus- audio systeem met 21 luidsprekers, evenals verwarmde ventilatieroosters op de voorruit en een klimaatregelings systeem met drie zones.

Maserati zal slechts 325 Grecale PrimaSeries crossovers produceren voor de Noord-Amerikaanse markt. Het gelimiteerde model zal dit najaar in de verkoop gaan.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe Fiat Fastback komt als coupé SUV voor Zuid-Amerika:
Volgende NieuwsDe BMW 3 Serie wordt op twee verschillende platforms geproduceerd: