Een middelgrote elektrische Hummer zou binnenkort kunnen komen:

Een middelgrote elektrische Hummer zou binnenkort kunnen komen:

General Motors lanceert mogelijk een middelgrote Hummer pick-up truck.

Bronnen dicht bij de automaker beweren dat een kleine elektrische Hummer pick-up truck al een ontwerpconcept is in GM's Californische studio en wordt beschouwd als een prioritair project. Terwijl GMC woordvoerder Mikhael Farah weigerde commentaar te geven op het project, lijkt GM te geloven dat het Hummer merk een hoge mate van erkenning heeft en dit maakt een dergelijk product levensvatbaar.

De huidige Hummer EV is een enorme hit gebleken voor General Motors, met meer dan 90.000 bestellingen, ondanks het prijskaartje van zes cijfers. De productie in de fabriek van de automaker wordt geleidelijk opgevoerd; op 30 september waren er 781 exemplaren afgeleverd. De productie van de Hummer SUV begint binnenkort.


Auto News stelt dat een kleiner elektrisch voertuig van Hummer de Europese markt zou kunnen betreden om het bereik en de aantrekkingskracht van het merk te vergroten.

Details over het ontwerp en de aandrijflijn van het voertuig zijn nog niet bekend. Maar zeer waarschijnlijk zal het voertuig gebruik maken van GM's Ultium platform.
 

Emily A.

Vorig Nieuws2024 Porsche Taycan en Taycan Sport Turismo bekeken:
Volgende NieuwsVolkswagen zoekt kopers voor de Russische fabriek in Kaluga: