Een kleine facelift voor de Mercedes-Benz GLA:

Een kleine facelift voor de Mercedes-Benz GLA:

De huidige generatie Mercedes-Benz GLA is al enkele jaren op de markt, dus wordt er in Duitsland gewerkt aan een facelift variant.

De vernieuwde GLA werd voor het eerst in het openbaar gespot tijdens de testrit.

Mercedes-Benz onthulde de tweede generatie GLA eind 2019. In de generatiewissel werd de GLA compacter SUV-achtig dan zijn voorganger, die er met zijn volledig nieuwe carrosserie van afdwaalde. meer dan de A-Klasse waarmee hij zijn technologie deelt. Deze set van spionagefoto's toont de vernieuwde GLA voor de eerste keer, maar reken er niet op dat het bij dealers dit jaar. De GLA is pas sinds 2020 op de markt, dus we gokken op een marktintroductie in de tweede helft van 2023 voor de gefacelifte GLA.

Op ingrijpende uiterlijke aanpassingen hoef je overigens niet te rekenen. Te oordelen naar de grille voorzien van het GLA - AMG Line pakket die op deze foto's te zien is, lijkt hij nieuwe, plattere koplampen te krijgen die enigszins lijken op die van de C-Klasse. Te oordelen naar het sticker werk brengt Mercedes-Benz ook kleine designupdates aan de achterzijde van de GLA aan, maar we verwachten achterlichten met een herziene lay-out waar we hier al iets over hebben gezien. Het tampon eerwerk lijkt de facelift sessie ongewijzigd te doorstaan. Uiteraard zal de GLA profiteren van de nieuwste versie van het MBUX multimedia systeem.

 

Emily A.

 

Vorig NieuwsHet toont de volgende generatie van de Mercedes-Benz GLC Coupe, die in 2023 op de markt komt.
Volgende NieuwsDit is hoe de nieuwe MG 4 er uit zal zien in 2023: