De Polestar 2 BST Edition 270 werd geïntroduceerd en gepresenteerd:

De Polestar 2 BST Edition 270 is een krachtigere versie van de populairste elektrische auto uit de reeks.

De BST Edition 270 is gebaseerd op het Polestar 2 Experimental-concept dat vorig jaar werd geïntroduceerd op het Goodwood Festival of Speed.

Zoals de naam BST Edition 270 al doet vermoeden, zullen er slechts 270 exemplaren worden gemaakt. Polestar heeft bevestigd dat de auto in Noord-Amerika en Europa in de verkoop zal gaan. Polestar heeft nog geen prijs genoemd. De productie van de nieuwe high-performance variant van de Polestar 2 zal echter medio 2022 beginnen, voordat de leveringen tegen het einde van het jaar beginnen.

Polestar 2 BST Edition 270

De BST Edition 270 wordt standaard geleverd met een nieuwe draadloze downloadbare prestatie-upgrade voor versies met dubbele motor van de standaard Polestar 2. De accucapaciteit blijft op 78kWh.


Terwijl de voertuig hoogte met 25 mm is verlaagd, is de auto uitgerust met 20 procent stijvere veren. Nieuwe Ohlins in twee richtingen handmatig verstelbare dempers behoren tot de standaarduitrusting, zodat de bestuurder de demperin stellingen handmatig kan wijzigen via bedieningselementen onder de motorkap.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Bentley Continental GT S:
Volgende NieuwsNieuwe Fiat Doblo and el-Doblo: