De nieuwe stedelijke e-bike Zapp i300:

De nieuwe stedelijke e-bike Zapp i300:

De nieuwe machine heeft een verwijderbare batterij en een lichtgewicht exoskelet frame.

Maak kennis met de nieuwe Zapp EV i300, een stedelijke elektrische motorfiets waarvan de makers zeggen dat hij op de motorsport geïnspireerde materialen en constructietechnieken gebruikt.

De Londense firma debuteerde in 2017 en pronkte het jaar daarop voor het eerst met een versie van de i300. Het is sindsdien in ontwikkeling geweest en maakte zijn openbare debuut op het Goodwood Festival of Speed afgelopen weekend.

De nieuwe motorfiets is een elektrische stadsfiets met een stapsgewijs scooter ontwerp. De Zapp i300 is gebouwd rond een exoskelet frame gecombineerd met een lichtgewicht legering en composiet body en weegt 92kg zonder accu's.

Het kenmerkende ontwerp van de i300 omvat instelbare pushrod achtervering, omgekeerde voorvork en ultra-low-profile banden bevestigd aan een enkelzijdige achter draagarm.

Het vermogen wordt geleverd door een interne elektromotor met permanente magneet die een vermogen van 14 kW en een koppel van 583 Nm levert. De machine bereikt 0-50 km in 2,2 seconden, en zijn topsnelheid van 100 km in 4,8 seconden.

De i300 wordt standaard geleverd met twee draagbare accupacks die elk 6 kg wegen. Hoewel Zapp de EV-capaciteiten niet heeft gespecificeerd, beweert het dat het combineren van de pakketten de motor een bereik van 60 km zal geven. De accu's kunnen worden opgeladen van 20-80% in minder dan 40 minuten met een standaard huishoudelijke stroomvoorziening.

De e-bike is verkrijgbaar met verschillende aanpassingsopties, waaronder zes voor spat bord kleuren en drie zadelkleuren.

 

Emily A.

 

Vorig NieuwsJeep heeft de volgende-gen Cherokee bevestigd:
Volgende NieuwsEr zijn nieuwe beelden verschenen van de 2022 Volkswagen Amarok: