De nieuwe Polestar 3 is onthuld in de 2022 teaser afbeelding:

De nieuwe Polestar 3 is onthuld in de 2022 teaser afbeelding:

De Polestar 3-serie wordt de eerste volledig elektrische SUV van het bedrijf.

Een nieuwe teaser afbeelding heeft onthuld de achterkant van de Polestar 3 SUV, ingesteld op de lancering later dit jaar. Ontworpen als een sportieve SUV coupe, zal de Polestar 3 groter zijn dan de aankomende Polestar 2 en Polestar 4.

De nieuwste uncamouflaged beelden tonen de achterkant net zo als de nieuwe Polestar 5. Het heeft een full-width achterlicht bar en achterbumper ontwerp vergelijkbaar met de Polestar 2. Het panoramische glazen dakpaneel dat in de achterdak spoiler buigt geeft van de Polestar 3. een sportiever profiel Deze achterspoiler is niet het enige aërodynamische kenmerk op vertoning. In een recente afbeelding vrijgegeven door Polestar, kunnen we zien de ventilatieopeningen aan de voorzijde van de motorkap, flush deurgrepen en ventilatieopeningen achter de achterwielen.


Brede heupen achteraan lopen uit tot een C-stijl, niet te vergelijken met de Volvo C40, en er zijn details aan de voorkant die helpen om de Polestar 3 een sportievere look te geven.

De lancering van de Polestar 3 is gepland voor oktober, en klanten kunnen de volledig elektrische SUV vanaf de lanceringsdag bestellen.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDacia heeft het ontwerp van zijn nieuwe logo voorgesteld:
Volgende Nieuws2023 Mercedes-Benz GLC Coupe: