De nieuwe Kia Sorento brengt de SUV-serie

De nieuwe Kia Sorento brengt de SUV-serie "Edition" samen:

De Kia Sorento 'Edition' vervangt alle uitrustingsniveaus.

Kia heeft zijn gehele Sorento line-up opgefrist met de nieuwe 'Edition', die de '2', '3' en '4' uitrustingsniveaus vervangt. Volgens Kia zal de vereenvoudiging van de zeven zits SUV Sorento helpen "het productie- en leveringsproces te vereenvoudigen."

De 'Versie' is gebaseerd op de uitgaande 4 uitrustingsniveaus en brengt veel zwarte exterieur styling. De grille, spiegelkappen, dakrails en zijruit bekleding zijn zwart, net als de 19-inch wielen. Bovendien beschikt deze versie over een panoramisch zonnedak, een aanpasbaar head-up display en een elektrisch bedienbare achterklep. De versie is verkrijgbaar in drie exterieur kleuren; White Pearl, Graphite of Midnight Black.

Binnenin is een Bose-geluidssysteem, draadloze telefoonoplader; 10-voudig verstelbare bestuurdersstoel met lendensteun, ver warm bare stoelen voor en achter en geventileerde voorstoelen. De veiligheidsuitrusting bestaat uit parkeerhulp op afstand, dode hoek botsing hulp, 360- graden camera en dode hoek monitor.


De motoren line-up van de vierde generatie Sorento blijft hetzelfde, met de 1.6-liter turbobenzine mild hybrid, de 2.2-liter diesel en de 1.6-liter benzine plug-in hybrid. Het dieselmodel is voorzien van een speciaal, groter 20-inch design met zwarte velgen.

Kia zegt dat de Sorento Edition te bestellen is met de eerste leveringen begin 2023.
De prijzen van het plug-in hybride model zijn nog niet bekend gemaakt.

 

 

Emily A.

 

Vorig NieuwsEr zijn nieuwe beelden verschenen van de 2022 Volkswagen Amarok:
Volgende NieuwsToekomstige Citroen-modellen zullen meerdere segmenten bedienen: