De Mercedes-AMG GLE Edition 55 is verkrijgbaar in 6 verschillende versies:

De Mercedes-AMG GLE Edition 55 is verkrijgbaar in 6 verschillende versies:

De modellen van de series 53, 63 en 63 S zijn verkrijgbaar als coupé en als standaard carrosserie.

In 2022 vieren veel autofabrikanten hun jubileum. BMW viert voor het eerst 50 jaar M vleugels. Nu, voor de 55e verjaardag van Mercedes AMG, heeft het 6 speciale modellen van de GLE-serie geïntroduceerd onder de naam "Edition 55". Met de 55, 63 en 63 S configuraties, heeft het bedrijf een aantal wijzigingen aangebracht aan de traditionele SUV's.

Mercedes-AMG GLE Edition 55

De GLE Edition 55 stamt uit de jaren tachtig en heeft een retro-uitstraling met obsidiaan zwarte carrosseriekleur en diamant witte deurgreep kleuren. Ook de 22-inch wielen met een zesspa aks kruisspa aks design en een mat grijze afwerking maken het voertuig helemaal af.

Mercedes-AMG GLE Edition 55

Alle modellen van de 55e jubileum GLE-serie zijn voorzien van het AMG Night Pack add-on. Dankzij dit pakket verschijnen veel chromen onderdelen van de auto voor de ogen van de gebruikers in het zwart. Bovendien zijn voertuigen met getinte ruiten en zwart verchroomde viervoudige uitlaatpijpen voorzien van een verchroomde tankdop met AMG-opschrift.

Mercedes-AMG GLE Edition 55

De Edition 55 is in elk geval voorzien van een zwart en rood woongedeelte met het rood verlichte AMG-logo op de rvs deurdorpels. Het 55-jarig jubileum wordt onder andere benadrukt door de rood geborduurde vloermatten. De nappa lederen bekleding, die standaard is in het 63 S-model en optioneel verkrijgbaar is in de 63- en 53-modellen en zich uitstrekt tot de middenconsole en de deurpanelen, zet nieuwe maatstaven.

Mercedes-AMG GLE Edition 55

 

Emily A.

 

Vorig NieuwsSuzuki's nieuwe kleine auto; Alto Lapin LC.
Volgende NieuwsRenault Zoe krijgt een facelift voor 2022: