De Ferrari Purosangue V12 SUV zal beschikbaar zijn in september:

De Ferrari Purosangue V12 SUV zal beschikbaar zijn in september:

De eerste SUV van Maranello Nun wordt gelanceerd met een 12-cilinder motor.

Ferrari zal haar langverwachte eerste SUV, de Purosangue, in september onthullen, en de eerste versie zal worden aangedreven door de "meest iconische motor" van het bedrijf, de V12.

Ferrari CEO Benedetto Vigna onthulde nieuwe details over de SUV aan verslaggevers: "Van mijn testritten en in de heuvels rond Maranello, kan ik u vertellen dat dit een echte sportwagen is en in tegenstelling tot alle andere." zei.

Hij voegde eraan toe dat het "100% Ferrari" zal zijn en "voldoet aan en alle prestaties, innovatie en ontwerpeisen overtreft die u van ons zou verwachten".

Met betrekking tot de motoropties, zei Vigna eerder: "We hebben verschillende opties getest. Het was duidelijk dat de V12 de juiste keuze was voor de markt in termen van de prestaties en rijervaring die het kon leveren."

Zijn commentaar kwam nadat de sportwagenbouwer een video online plaatste waarin werd bevestigd dat het een nieuwe V12-aangedreven Ferrari aan het bouwen was, wat speculaties uitlokte over de vraag of het een verwijzing was naar de Purosangue of de naamloze opvolger van de Ferrari 812 Superfast.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Mercedes-AMG G 63 4×4² :
Volgende NieuwsVolkswagen update ID.4 GTX en ID.5 GTX, rood en zwart design; prijs en kenmerken: