De 2023 Chevrolet Colorado is verkrijgbaar met meer dan 200 accessoire-opties.

De 2023 Chevrolet Colorado is verkrijgbaar met meer dan 200 accessoire-opties.

Het is een voertuig dat u zowel in het veld als als sleepwagen kunt gebruiken.

Volgens Muscle Cars & Trucks, zal de 2023 Chevrolet Colorado verkocht worden met meer dan 200 accessoires. Dat is bijna een verdubbeling van het aantal beschikbare accessoires voor de Colorado.

Chevrolet's opties voor het huidige Colorado model maken de enorme pick-up nog capabeler off-road. Deze opties omvatten meerdere skid plates, een grotere grille voor de 3.6-liter V6 motor en enkele onderdelen van het ZR2 model.

Het Multimatic veersysteem is ook een van de kenmerken van de ZR2 uitrusting. Er zijn ook verschillende bumpers die de klim- en daalhoeken verbeteren. Off-roaders weten hoe belangrijk deze details zijn. Er is ook een skid plate om de radiator en de motorolie dop te beschermen. De ZR2 wordt geleverd met 33-inch banden en 17-inch wielen.

De ZR2 heeft nog een hardware pakket dat "Desert Boss" heet. Deze uitrusting omvat op de carrosserie gemonteerde lichtbalken, een camera onder de carrosserie en speciale stickers.

Voorlopig zijn alle modellen van de 2023 Chevrolet Colorado uitgerust met een 2,7-liter 4-cilinder turbomotor. In de basisconfiguratie is er een krachtbron die 237 pk levert en 351 Nm aan koppel kan produceren. In het middelste pakket kan hij 310 pk en 529 Nm koppel produceren. De ZR2-versie heeft de krachtigste motor die 310 pk en 583 Nm koppel kan produceren. De transmissie is een automatische 8-versnellingsbak op alle modellen.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe nieuwe Mercedes-Maybach EQS SUV is voor het eerst getest:
Volgende NieuwsDe nieuwe Nissan X-Trail Hybrid SUV wordt op 6 september onthuld: