Dacia Duster Matte Edition:

Dacia Duster Matte Edition:

De automaker introduceerde de Duster Matte Edition, die tot doel heeft de populaire SUV een unieke stijl en een lange lijst van standaarduitrustingen te geven.

De Matte Edition heeft een beperkte oplage en is ook bedoeld als "collectible item".


De Dacia Duster Matte Edition is alleen leverbaar in de nieuwe Comet Gray met mat effect. Het is de eerste matte afwerking van de Roemeense automaker.

Naast de Comet Grey kleur wordt de SUV standaard geleverd met zwarte 17-inch lichtmetalen velgen. Ook heeft hij een zeer felle haaienantenne en bijpassende spiegelkappen met een oranje band in het midden, net als de Dacia Duster Extreme SE van vorig jaar. Deze keer is de SUV echter voorzien van de nieuwe Dacia badge, opschrift op de grille en achterklep.

Binnenin vinden we een 8-inch touchscreen voor het Media Nav infotainmentsysteem, een multi-view camera, automatische airconditioning en een handsfree kaart die de traditionele sleutel vervangt.

De 1,3-liter TCe 150 benzinemotor met turbo levert 148 pk en 250 Nm koppel. Het vermogen wordt uitsluitend via de EDC zestrapsautomaat op de wielen overgebracht.

Dacia neemt de komende maanden bestellingen voor de Duster Matte Edition aan via een digitaal evenement.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Jeep Avengers:
Volgende NieuwsDe Renault R5 Turbo 3E is een modern elektrisch voertuig: