Chevrolet Silverado EV gespot in reclamebeelden:

Chevrolet Silverado EV gespot in reclamebeelden:

De elektrische pick-up gaat volgend jaar in de verkoop.

Chevrolet maakt zich op voor de lancering van de nieuwe Silverado EV volgend jaar. Sommige versies van het voertuig, dat veel aandacht trok ten tijde van de release, waren binnen enkele minuten uitverkocht en er doken nieuwe beelden van het voertuig op. De nieuwe Silverado EV werd gespot tijdens een high-budget commercial in Montana/Helena.
 Dankzij de enorme kraan en de camera in het voertuig kreeg de Cayenne meer aandacht dan het elektrische pick-up model en werd hij door velen in de kijker gezet.

De nieuwe Chevrolet Silverado EV zal zeer concurrerend zijn. Het voertuig, dat moet concurreren met de Ford F-150 Lightning, zal veel geavanceerde functies hebben dankzij het Ultium- platform. Volgens de laatste verklaringen van GM is de vraag naar het voertuig zelfs zo groot dat er al 150.000 reserveringen zijn.

De meeste klanten zijn fleet owners. Volgens het bedrijf bestelde één persoon gemiddeld 200 voertuigen. Ook naar de Ford F-150 Lightning is veel vraag, net als naar de Silverado. In juni verkocht het voertuig 1.837 eenheden. Volgens Ford zijn er tot nu toe 200.000 boekingen binnengekomen.
 

 

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Dacia Duster RSVP:
Volgende NieuwsPorsche Taycan Turbo S: