Buick Electra E5 debuteert in China:

Buick Electra E5 debuteert in China:

Buick introduceert de volledig nieuwe Electra E5 in China.

De Electra E5 wordt het eerste op Ultium gebaseerde elektrische voertuig van het merk en wordt gekenmerkt door de nieuwe "Pure" designfilosofie van het bedrijf, die eerder werd geïntroduceerd in het Electra-X concept. Hij wil "elektrische luxe met een moderne en sportieve styling" bieden.

Buick ging niet in detail, maar zei dat de crossover wordt geleverd met vliegende vleugels als dagrijverlichting en op de luchtvaart geïnspireerde koplampen. Dit gaat gepaard met het nieuwe Tri-Shield logo en de gesloten trapeziumvormige grille met een parametrisch patroon.

Verder naar achteren zien we verzonken deurgrepen en minimalistische bekleding. Elders zijn er grote wielen en een laadpoort op het voorspatbord.


De Electra E5 heeft een lengte van 4.892 mm, een breedte van 1.905 mm en een hoogte van 1.655 mm, met een wielbasis van 2.954 mm.

De Electra E5 zal in de eerste helft van 2023 leverbaar zijn. Hij zal beschikken over een verbeterde Super Cruise en de volgende generatie van het Virtual Cockpit-systeem. De crossover zal 2.570 kg wegen en een elektrische aandrijflijn hebben die 241 pk (180 kW / 245 pk) produceert.

 

Emily A.

Vorig NieuwsSaipa Atlas is een nieuwe Iraanse crossover, prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsDeze Mazda CX-60 gaat naar de Tokyo Motor Show: