BMW X5M met facelift:

BMW X5M met facelift:

De X5M toont een gefacelifte horizontale grille en neemt het op tegen de M-banen.

De gefacelifte versie van de BMW X5 M is al twee keer eerder gezien, maar vandaag kunnen we een eerste blik werpen op de horizontale spijlen van zijn grille. Die zullen niet bij iedereen in de smaak vallen.

 Een facelift versie van een belangrijk model is onderweg, maar de sportieve topversie is af en toe in gecamoufleerde vorm te zien. Om precies te zijn, hij werd drie keer zwaar gecamoufleerd en elke keer weer. Dat is nog steeds het geval, maar vandaag zien we sommige afleveringen beter dan ooit. Deze omvatten de voorbumper en ook de grille. Deze zal horizontale louvres hebben in plaats van de dubbele verticale louvres op het huidige model, zoals de M3 en M4 en binnenkort ook de M2. De vorm van de grille zal ook veranderen en de "nieren" zullen nooit eens groter lijken. Waar we nog onzeker zijn over de grille, zullen de koplampen gegarandeerd iets kleiner zijn dan het huidige model.

Mogelijk kiest BMW voor horizontale louvres om Mercedes-Benz dwars te zitten, dat nu de voorkeur geeft aan verticale spijlen op de AMG-modellen. Maar we hebben nog een andere theorie, en dat is hoe BMW een einde hoopt te maken aan de plastic M-strip trend. Overigens is die garantie tevergeefs, want liefhebbers van dit vaak Aqua vers-gerelateerde accessoire hebben al lang laten zien dat ze zich niet laten tegenhouden door zoiets banaals als de omstandigheden.
 

Emily A.

Vorig NieuwsMitsubishi's nieuwe Xpander:
Volgende NieuwsFaraday Future heeft meer dan 200 miljoen dollar nodig om de FF 91 te produceren: