Begonnen met de productie van de facelift Citroen C5 Aircross:

Begonnen met de productie van de facelift Citroen C5 Aircross:

Het interieur- en exterieur design van het in Europa populaire SUV-model is vernieuwd en het comfort is verhoogd.

Citroën heeft het model C5 Aircross toegevoegd aan zijn SUV-familie. Dit voertuig, dat tot de compacte SUV-klasse behoort, wordt met een update klaargemaakt voor de gebruikers. In feite is de C5 al lange tijd op de automarkt, maar de productie ervan is begonnen met ontwerpwijzigingen en comfort verbeteringen. Het eerste model van de Citroen C5 Aircooss werd in 2017 geproduceerd op het PSA EMP2-platform. Na verloop van tijd werd het een van de beste van vandaag, waarbij de vorm veranderde en verschillende technologische verbeteringen werden toegevoegd, omdat gebruikers het erg leuk vonden.

De eerste versie was erg goed, zowel qua ontwerp als qua functionaliteit. De ophangingen en motorfuncties die in het voertuig werden gebruikt, boden maximaal comfort. Dit voertuig, dat in alle opzichten een bijzondere plaats inneemt in de ogen van de gebruikers, komt met make-up naar buiten. De vorm van de LED-koplampen die in de Citroen C5 zijn gebruikt, doet sterk denken aan het model Duster. Daarom kan het de focus van sommige kritiek zijn geweest. Naast de Citroen C5 Aircross verraden ook de gebruikte grilles en achterlichten aan de voorkant de elegantie van het voertuig. De mistlampen aan de buitenkant behoren ook tot de nieuwe serie, die wijzigingen heeft ondergaan in de nieuwe serie. Naast de harmonie van de 18-inch lichtmetalen velgen met de carrosserie, staat elegantie voorop.

 

Citroen C5 Aircross
Er zijn toevoegingen aan het exterieur design, maar ook wijzigingen aan het interieur. Het interieur is voorzien van vele details die zowel het comfort als de functionaliteit verhogen. De comfort functies van de auto zijn verhoogd met het nieuwe 10-inch multimedia scherm, dunnere luchtkanalen, verwarmde voorstoelen en massagefuncties.

Nieuwe technische en uitrustingskenmerken van de Citroen C5 Aircross:

Hij zal op de Europese automarkt te koop worden aangeboden met drie verschillende motoreenheden. Het voertuig, dat diesel-, benzine- en plug-in hybride-eenheden heeft, heeft een 1,6-liter PureTech-eenheid van 180 pk in de optie met benzinemotor. De hybride motor is ook geïntegreerd in deze benzinemotor. Deze hybride-eenheid kan 225 pk en 22 Nm koppel leveren met een 13,2 kWh batterij. Naast de benzinemotor ondersteunt ook de hybride-optie met een actieradius van 55 kilometer deze functie. De dieselmotor levert een 130 pk sterke 1,5-liter BlueHDI. Aangezien het transmissietype dat in het voertuig wordt gebruikt zowel up-to-date als geliefd is bij de gebruikers, wordt dit onderdeel niet vermeld.

Citroen C5 Aircross

Het 2022 model van de Citroen C5 Aircross is begonnen met het van de assemblagelijnen rollen in de fabriek van Rennes. Dankzij zijn moderne en dynamische houding zijn de comfort kenmerken toegenomen. Zo zijn er de Citroen Advanced Comfort vering en de Citroen Advanced Comfort stoelen die de vernieuwde Citroen C5 Aircross onderscheiden van zijn concurrenten. Bovendien werden de veiligheidsmaatregelen voor de bestuurder vernieuwd met een groter interieur volume en een onberispelijke modulariteit. Dankzij rijassistentie systemen zoals Highway Driving Assistant is de nieuwe C5 Aircross esthetischer en moderner geworden. Met de Progressive Hydraulic Cushions-vering, exclusief voor Citroën, ervaart u geen schokken tijdens het rijden. Het verbergt de oneffenheden in de weg goed en zorgt ervoor dat de passagiers comfortabel kunnen reizen zonder te trillen. De nieuwe C5 Aircross SUV is de enige SUV in het segment die drie onafhankelijke achterstoelen biedt met verschuifbare, kantelbare en opklapbare stoelen. Dankzij deze functionaliteit kan hij een bagagevolume tussen 580 liter en 720 liter bieden. Het is ook een van de voertuigen met het grootste bagagevolume in zijn klasse.

 

Emily A.

Vorig NieuwsHier zijn de beelden van de Nürburgring recordbrekende BMW M3 snelle ronde:
Volgende NieuwsNieuwe Hyundai Stargazer prijs en kenmerken: