2026 Lincoln:

2026 Lincoln:

2026 Lincoln wil een volledige line-up van EV's en plant de productie van minimaal vijf eenheden.

Ford's Amerikaanse luxemerk Lincoln wil tegen 2026 een volledige vloot van elektrische modellen hebben. Dit draagt bij aan het doel van Ford om de tweede grootste EV-fabrikant in de Verenigde Staten te worden.

Lincoln wil vooruit met elektrificatie, en ze streven naar een vloot van ten minste vijf volledig elektrische modellen tegen 2026. Dit zullen SUV's en crossovers zijn die de huidige line-up vervangen of aanvullen. Deze huidige line-up omvat Corsair (BMW X3 formaat of kleiner), Nautilus (X5), Aviator (tussen X5 en X7) en Navigator (X7 plus, buitenaards formaat). Het nieuws is niet officieel bevestigd.

2026 Lincoln
Volgens dit rapport zal de eerste van de nieuwe elektrische serie de grootte van de Aviator hebben en in 2024 verschijnen. Dit is opmerkelijk omdat eerder werd gezien dat Lincoln pas in 2022 een EV cadeau zou krijgen, 100 jaar nadat hij door hem werd gekocht. ford Een kleiner model dat zijn technische basis deelt met de Ford Mustang Mach-E, deze auto lijkt dus buiten het hier geschetste modellengamma te vallen.

2026 Lincoln

Dan, rond 2026, zou een nog grotere Navigator-achtige EV moeten verschijnen. Bronnen zeggen dat deze auto zijn platform, of beter gezegd zijn chassis, zal delen met de volgende generatie elektrische Ford F-150. Dat is niet verwonderlijk, want de huidige Navigator is technisch gezien gebaseerd op de eindeloos populaire pick-uptruck van Ford.
incoln is het zeker waard om elektrificatie serieus te nemen, aangezien zijn grootste concurrent hetzelfde doet. GM's Cadillac zet een radicale stap in EV's, ze hebben al een veelbelovend exemplaar in de vorm van de Lyriq, en ze zijn van plan om vanaf 2030 alleen nog maar elektrische auto's te verkopen.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2024 Ford Mustang Cabriolet
Volgende NieuwsVolkswagen ID 3 prijs en kenmerken: