2024 Suzuki Swift begint wegtesten:

2024 Suzuki Swift begint wegtesten:

We verwachten dat de volgende generatie uiterlijk in 2023 of 2024 op de markt komt.

De nieuwe Swift behoudt de kenmerkende proporties en het serre-ontwerp van de vorige modellen. Aan de voorkant zien we een nieuwe motorkap, smallere en langere LED-koplampen en een grotere grille in Ford-stijl. De lijnen van de motorkap lopen door in de karakterlijn van het profiel waar we de klassieke deurgrepen zien.

Het prototype is uitgerust met zwart gelakte lichtmetalen velgen in een dubbel vijfspaaks design en ongebruikelijke skirt extensions die meer geschikt zouden zijn voor een sportieve variant.

Binnenin krijgt de Swift hoogstwaarschijnlijk een vernieuwd design en opgewaardeerde materialen zullen hem qua waargenomen kwaliteit dichter bij de Europese supermini's brengen. Afgaande op de rest van het modellengamma verwachten we dat de nieuwe Swift voorzien zal zijn van het nieuwste 9" infotainment touchscreen, een 7" digitaal instrumentenpaneel en een optionele head-up display. Zoals het Suzuki betaamt, zal het AB-model standaard worden geleverd met een lange lijst ADAS-systemen, waaronder adaptieve cruise control en lane departure warning.
 

Emily A.

Vorig NieuwsToyota, Honda en Nissan richten zich niet op elektrische voertuigen:
Volgende Nieuws2023 Nieuwe Citroen C5 X prijs, uitrusting en motoren: