2024 Hyundai Kona prijs en kenmerken:

2024 Hyundai Kona prijs en kenmerken:

De nieuwe generatie van 2024 Hyundai Kona is begonnen met testen.

De tweede generatie Hyundai Kona is door spionagefotografen vastgelegd op de openbare weg. De 2024 Hyundai Kona is zwaar gecamoufleerd en zal over een paar maanden op de markt komen.

Ondanks de dichte camouflage zijn de achterlichten van het voertuig te zien. Er zijn ook gedeelde koplampen aan de voorkant. Op meer details zullen we nog even moeten wachten.

De 2024 Hyundai Kona zal een langere wielbasis hebben dan zijn voorganger. Hierdoor neemt het interieur volume toe. Op dezelfde basis als de Kia Seltos zal de 2024 Hyundai Kona zowel voorwiel- als vierwielaandrijving ondersteunen.

De Hyundai Kona 2024 zal zowel met benzine- als dieselmotoren werken. Het zal ook worden aangeboden in een all-electric en N-model. Hybride en plug-in hybride modellen worden ook verwacht in de nieuwe generatie van het modellengamma.

De volgende generatie van de Kona zal in de eerste helft van 2023 van de productielijn rollen en de marktintroductie wordt tegen het einde van 2022 verwacht. De prijsstelling is nog niet gereed. 
 

Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe Alpine GT X-Over
Volgende Nieuws2022 BMW Z4 Roadstar prijs en kenmerken: