2023 Toyota Yaris Cross GR Sports:

2023 Toyota Yaris Cross GR Sports:

De Toyota Yaris Cross is er in tal van versies en er is een sportief model toegevoegd aan de huidige line-up.

De Toyota Yaris Cross is nu ook leverbaar als GR Sport.

Als je bij Toyota gaat shoppen voor een compacte crossover, kom je al snel uit bij de Yaris Cross. De Toyota Yaris Cross wordt aangeboden met een 116 pk hybride aandrijflijn met een 125 pk 1.5 en een 1.5 benzinemotor. Afhankelijk van de gekozen motorvariant is de Yaris Cross er in de uitvoeringen Comfort, Active, Dynamic, Explore, Executive en Adventure. Aan deze line-up voegt Toyota nu de GR Sport toe.

Toyota Yaris Cross GR Sports

De GR Sport is, zoals de naam al doet vermoeden, de versie die de Yaris Cross een meer dynamisch uiterlijk geeft, al is het natuurlijk geen hardcore GR model. U kent de GR Sport versie misschien al van andere Toyota modellen. Yaris, Corolla, C-HR en zelfs Hilux zijn al leverbaar als GR Sport. Aan de buitenkant is de Toyota Yaris Cross GR Sport te herkennen aan de 18-inch tienspaaks lichtmetalen velgen, de achterbumper met diffuser, een sportiever ogende grille met GR-badges en de Dynamic Gray lak die exclusief voor dit model wordt aangeboden.Model.Toyota Yaris Cross GR Sport
Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross GR Sports

In het interieur van de Toyota Yaris Cross GR Sport vindt u sportstoelen met grijze bekleding en rode stiksels. U vindt ook rode stiksels op het stuurwiel en bij de versnellingspook. De hoofdsteunen zijn versierd met GR logo's, maar dat is natuurlijk niet de enige plek waar je ze aantreft. Ze zijn ook te vinden op het instrumentenpaneel en het stuurwiel, naast de startknop. Wie diep in de buidel tast, kan speciale sportzetels "Ultrasuede" met gaatjes krijgen. Daarnaast zijn onder meer de deurpanelen versierd met grijze panelen.

Toyota Yaris Cross GR Sports

 Toyota voorziet de Yaris GR Sport van een stugger afgesteld onderstel en een directere besturing. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer dual-zone climate control, stoelverwarming vóór, een 9-inch infotainment scherm en privacy glass achter. De Yaris GR Sport is alleen leverbaar met een hybride aandrijflijn. Over de prijs is nog niets bekend.
 

Emily A.

Vorig NieuwsVolgend jaar komen er twee nieuwe modellen van XPENG:
Volgende NieuwsElektrische Toyota bZ3 Sedan: