2023 Toyota Corolla Cross Hybrid Prijs en kenmerken:

2023 Toyota Corolla Cross Hybrid Prijs en kenmerken:

Het Japanse bedrijf zal het model voorzien van een hybride systeem van de vijfde generatie en standaard vierwielaandrijving.

De crossover krijgt een gecombineerd vermogen van 194 pk (145 kW / 197 pk), dat is 25 pk (19 kW / 25 pk) meer dan het standaardmodel.

Daarmee kan de Corolla Cross Hybrid in 8,0 seconden van 0 naar 96 km/h accelereren.

De Corolla Cross Hybrid is leverbaar in vijf uitrustingsniveaus, waaronder de bekende LE- en XLE-modellen.

De S wordt geleverd met LED-lichtunits, een passief instapsysteem en lichtmetalen 17-inch wielen. Ook is er een 8-inch Toyota audio infotainment systeem met draadloze Apple CarPlay en Android Auto. Het nieuwe infotainment systeem is standaard op alle 2023 Corolla Cross-modellen en biedt cloud gebaseerde navigatie, een slimme assistent, over-the-air updates en geïntegreerde Amazon Music- en Apple Music-streaming.

De SE-uitrusting biedt ook privacy glass, dakrails en paddle shifters. De XSE beschikt over premium LED-lichtunits, mistlampen en grotere 18-inch lichtmetalen velgen.

 
Alle 2023 Corolla Cross-modellen zijn uitgerust met het Toyota Safety Sense 3.0 rijhulp systeem. Het vervangt het vorige System 2.0 en biedt een aantal verbeteringen en verbeterde herkennings functies.

Met name het Collision Avoidance- systeem met voetganger detectie kan nu onder bepaalde omstandigheden motorfietsen detecteren. Het model omvat ook afslag assistent en 'geavanceerde rijstrook herkenning' voor verbeterde hulp bij het volgen van de rijstrook en rijstrook assistent met hulp bij het sturen.

Andere hoogtepunten zijn dynamische radar cruise control, automatisch grootlicht, verkeersbord assistent en een herinnering voor de achterbank. Ook is er een dodehoek waarschuwing en een waarschuwingssysteem voor dwarsverkeer achter.

Er is nog geen informatie over de prijs:

 

Emily A.

Vorig NieuwsBuick zal zijn eerste elektrische auto tegen 2024 op de markt brengen:
Volgende NieuwsRenault E-Tech Engineered: