2023 Porsche Panamera:

2023 Porsche Panamera:

De nieuwe Porsche Panamera is niet zonder verbrandingsmotor en toont het nieuwe design van de nieuwe ICE sedan.

Porsche is begonnen met het testen van de Panamera sportsedan van de derde generatie, die naar verwachting eind 2023 op de markt komt.

Het nieuwe Mk3-model, codenaam 972, brengt in zijn zesde jaar kleine maar evolutionaire wijzigingen aan het exterieur aan, met een stijlvolle wijziging ten opzichte van het uiterlijk van de tweede generatie.

Onder de motorkap van de Panamera verbergt Porsche belangrijke wijzigingen voor zijn rivalen, evenals optiek.

2023 Porsche Panamare

De Panamera beschikt over een herziene reeks benzinemotoren, allemaal met herziene uitlaatsystemen en software om te voldoen aan de aanstaande Euro 7-emissienormen.

Naast bijgewerkte versies van de huidige twin-turbocharged 2,9-liter V6 en 4,0-liter V8-motoren en 48-volt mild hybride mogelijkheden, lijkt de nieuwe Panamera klaar voor een zwaar herziene plug-in hybride aandrijflijn. toekomstige Mk4.

2023 Porsche Panamare


Het herziene plug-in hybride systeem zou meer bereik moeten bieden dan de huidige e-hybride modellen. De opeenvolgende modellen zullen zowel herziene benzine- als elektromotoren krijgen en een accupakket met een grotere capaciteit. Met de nieuw ontwikkelde software zal het opladen sneller gaan.

Hoewel er nog niets officieel is, is het de bedoeling om de algemene prestaties van elke Panamera-variant te verbeteren.

interieur design:

Het is nog niet duidelijk welke veranderingen Porsche zal aanbrengen aan het interieur van de Panamera. Wel krijgt het een verder verbeterde versie van het Porsche Communication Management System met 5G data compatibiliteit.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Nissan Juke Kiiro Batman serie:
Volgende NieuwsNieuwe Alpine A4810: