2023 Kia Niro EV fiyat ve özellik:

2023 Kia Niro EV fiyat ve özellik:

Het nieuwe Kia Niro EV-model komt in de tweede helft van 2022.

De nieuwe Kia Niro. Het is een auto die ontworpen is om u en de mensen om u heen te inspireren. Bepaal uw tijd en plaats voor de nieuwe Niro Hybrid, Niro Plug-in Hybrid en de volledig elektrische Kia Niro EV. Laat u inspireren door zijn mix van geavanceerde technologie, eenvoudige bediening en gedurfde stijl en geniet van zijn eindeloze mogelijkheden.

2023 Kia Niro EV


Hij heeft een interieur met de nieuwste technologie en nieuw ontworpen comfortabele stoelen met een stil en comfortabel interieur.

Geniet van de ruimte voor Kia's nieuwe model Nire EV voor al uw dromen.

2023 Kia Niro EV


Duurzaamheid zelfs bij stationair toerental, interieur met vegan lederen bekleding en duurzame, efficiënte elektrische aandrijflijnen voor onderweg zijn een geweldige keuze.

2023 Kia Niro EV

  Kia's nieuwe Niro is 4,4 meter lang, 1,8 meter breed en 1,5 meter hoog. De afstand tussen de assen is ook vergroot met ongeveer 20 mm, wat resulteert in een wielbasis van 2,70.
De laadcapaciteit is toegenomen tot 451 liter en het voertuig heeft nu meer ruimte achter de achterbank, vooral omdat de 12V-accu nu samen met de hoogspanningsaccu onder de achterbank is geplaatst. Bij de oude Niro zagen we die in de wielkast geïnstalleerd.

2023 Kia Niro EV

Kia's nieuwe Niro kan 141 pk en 144 Nm koppel leveren door gebruik te maken van een 1,6-liter motor en elektromotor samen.
Naast een compleet ander design heeft de vernieuwde auto een veel comfortabeler rijgedrag, evenals een nieuw ontwikkelde wielophanging en stuurwiel. Het infotainment systeem in het interieur krijgt een 10-inch head-up display naast het 10,25-inch touchscreen.

 

Emily A.

De nieuwe Kia Niro. 
Vanaf € 31.995

Vorig Nieuws2023 Volkswagen ID Buzz
Volgende NieuwsNieuwe Toyota Aygo X prijs en kenmerken: