Nieuws

2023 Kia Mohave kenmerk

Kia Mohave heeft de Mohave, waarvan we de naam bijna vergeten waren, geactualiseerd tot het model 2023. De Kia Mohave 2023 heeft een make-over gekregen, zowel op het gebied van design als technologie.De volgende generatie 2023 Kia Mohave blijft het grootste voertuig van de Zuid-Koreaanse automaker. Op basis van de veranderingen werden mechanisch doorgevoerd.
Onder andere het stuurwiel en de bekleding werden veranderd in het interieur. Daarnaast zijn er enkele verbeteringen aangebracht aan het ruitensysteem. Hierdoor wordt voorkomen dat weglawaai naar binnen wordt doorgegeven.

2023 Kia Mohave
Voor het modeljaar 2023 werken de ingenieurs aan een comfortabelere rit door de trillingen die in het voertuig worden gevoeld te verminderen. Daartoe brengen ze diverse wijzigingen aan in het chassis en de ophanging.De Mohave van 2023, die met een dieselmotor zal worden geleverd, heeft een nieuwe voorziening om de uitstoot te beperken als gevolg van de lokale regelgeving die dit jaar van kracht is geworden.

2023 Kia Mohave
Over comfort gesproken: het interieur is vrij stil omdat de Mohave dubbele beglazing heeft. Een van de updates die we vermeldden is de invoering van Multiple Collision Braking als standaarduitrusting om automatisch te remmen na de eerste botsing om een secundaire botsing te vermijden.

Een andere wijziging werd aangebracht aan de verbindingsstukken van het landingsgestel. De schokdempers en het comfort voor de bestuurder zijn verbeterd.
Onder de motorkap ligt een 3,0-liter dieselmotor. Deze unit levert 253 pk. De vierwielaandrijving is gekoppeld aan een automatische transmissie met 8 versnellingen. 
 

Emily A.