2023 Hyundai Palisade:

2023 Hyundai Palisade:

Afbeeldingen van de 2023 Hyundai Palisade voor de lancering zijn per ongeluk uitgelekt.

De gefacelifte Hyundai Palisade werd vaak gefotografeerd door spionagefotografen. Het model, dat op de New York Auto Show 2022 zal worden geïntroduceerd, werd op 13 april met een live-uitzending aan het wereldpubliek voorgesteld.

Maar voorafgaand aan de release, werd het per ongeluk uitgelekt tijdens de livestream van het merk op YouTube, waarbij de huid werd onthuld. De belangrijkste veranderingen zijn onder meer een opnieuw ontworpen grille, nieuwe lichtmetalen wielen en een nieuw koplam pont werp. De getoonde auto is een high-end model.

Door het ontbreken van chroomelementen in het model, dat in het algemeen aanzienlijk hoekiger is geworden, komt Palisade een stap dichter bij de nieuwe Hyundai-modellen. Palisade geeft over het algemeen een vlaggenschip gevoel met zijn stance en hoogte.

Dus welke andere veranderingen kunnen we verwachten? Laten we eerlijk zijn, we hebben heel weinig verandering waargenomen in de cabine van het voertuig van de spionage foto's. Wanneer het doek opgaat, hebben we echter de kans om andere dingen tegen te komen. Het enige waarvan we zeker zijn dat het niet zal veranderen, zijn de motoropties. Het ziet ernaar uit dat het model zijn 3,8-liter V6-motor zal blijven beschermen tot de volgende generatie.

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Indi One EV:
Volgende Nieuws2024 Ford Mustang