2023 Genesis GV60 prijs en specificaties:

2023 Genesis GV60 prijs en specificaties:

De 2023 Genesis GV60 is in de Verenigde Staten te koop vanaf 59.980 dollar.

Het begint met het instapmodel GV60 Advanced AWD met LED-verlichting, elektrisch bedienbare deurgrepen en lichtmetalen 20-inch wielen. Daarnaast zijn er ruitenwissers met regensensor, dakrails en een elektrisch bediende achterklep met handsfree systeem. Er is ook een panoramisch glazen dak en koplampen die het Genesis logo op de grond projecteren.

Aangezien Genesis een luxemerk is, is het geen verrassing dat het interieurdesign op de voorgrond is getreden. Na plaatsgenomen te hebben in verwarmde en geventileerde lederen zetels, wordt de bestuurder geconfronteerd met een verwarmd stuurwiel en een 12,3" digitaal instrumentencluster.

Over het scherm gesproken, de crossover wordt geleverd met een head-up display en een 12,3-inch infotainment systeem met GPS-navigatie, evenals compatibiliteit met Android Auto en Apple CarPlay. Andere specificaties zijn een draadloos oplaadstation voor smartphones en een schakelaar met knopbediening.

2023 Genesis GV60

Maar de coolste functies van de GV60 zijn de gezichtsher kennings technologie en het vingerafdruk authenticatie systeem. De eerste herkent de eigenaar bij het naderen van het voertuig, zodat de deuren automatisch kunnen worden ontgrendeld wanneer hij het voertuig betreedt. Binnenin de auto kan de GV60 dankzij het vingerafdruk authenticatie systeem worden gestart zonder sleutel.

De crossover is voorzien van dual-zone climate control, aluminium bekleding, sfeerverlichting en een Bang & Olufsen premium sound system. De ontwerpers hebben ook een met leder bekleed instrumentenpaneel, een automatisch dimmende achteruitkijkspiegel met HomeLink, zonnekleppen achter en een bagageruim teafdekking voorzien.

Op het gebied van veiligheid is er een reeks rijhulp systemen, zoals Highway Driving Assistant, Intelligent Cruise Control met Stop & Go en Forward Collision Avoidance Assistant. Ook zijn er Lane Keeping Assist, Lane Keeping Assist en Blind Spot Collision Avoidance Assist.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Lexus RX lanceert 1 juni:
Volgende NieuwsDe Land Rover Defender 130 zal beschikbaar zijn op 31 mei: