2023 Ford Everest prijs en kenmerken:

2023 Ford Everest prijs en kenmerken:

De 2023 Ford SUV, die onlangs is vernieuwd, introduceerde de Everest.

De nieuwe Everest heeft een langere wielbasis. Alle 2023 Everest-modellen zijn uitgerust met bodembescherming, een sperdifferentieel achter, selecteer bare off-road modi en twee functionele trekhaken vooraan.

2023 Ford Everest

Er worden twee motoren aangeboden, een 2,0-liter bi-turbo diesel viercilinder en een 3,0-liter turbodiesel V6, beide gekoppeld aan een 10-traps automatische transmissie.

2023 Ford Everest

Naast het herontwerpen van het exterieur van de Everest, heeft het Ford designteam ook het interieur opnieuw ontworpen. Opvallend is ook het grote infotainment display in portretformaat, dat 10,1 inch is op het Ambiente-model en 12 inch op de Trend-, Sport- en Platinum-modellen. De Ambiente-, Trend- en Sport-modellen hebben een digitaal instrumentenpaneel van 8 inch, terwijl het Platinum-model een groter display van 12,4 inch heeft. De displays werken met het nieuwste SYNC 4A-systeem van Ford.

2023 Ford Everest

Andere hoogtepunten zijn het draadloos opladen van mobiele telefoons en verwarmde en geventileerde voorstoelen op de Sport- en Platinum-modellen. Klanten van het vlaggenschip Platinum kunnen ook genieten van een 10-voudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen, evenals verwarmde stoelen op de tweede rij en een verwarmd stuurwiel.

2023 Ford Everest

Talrijke veiligheidsvoorzieningen behoren eveneens tot de standaarduitrusting. De Everest 2023 heeft ten minste negen airbags, waaronder een middenairbag die tussen de bestuurder en voorpassagier is geplaatst. Andere voorzieningen zijn Lane Centering, Stop & Go en Avoidance Steering Assist, en Ford Intelligent Adaptive Cruise Control. Ook nieuw zijn de achter uitrijdrem assistent, een pre-collision assist met knooppunt functie en een dodehoekin formatie systeem met trailer detectie.
De prijs moet nog worden bepaald.

 

Emily A.

 

 

 

 

 

 

 

Vorig NieuwsOver de 2022 BMW X5:
Volgende Nieuws2023 Nissan Z Coupe productie zal beginnen: