2023 facelift Skoda Kamiq- functie:

2023 facelift Skoda Kamiq- functie:

De Kamiq werd in 2019 in Europa gelanceerd als het kleinste lid van Skoda's SUV line-up.

Het hoogtepunt wordt de herontworpen voorbumper met kleinere luchtinlaten aan de zijkant, de avontuurlijke driespan plaat en een licht herziene grille. In de spionagebeelden blijven de gedeelde koplampen behouden, ook al is het onderste deel bedekt met camouflagekleuren.

Aan de achterzijde blijven de wijzigingen waarschijnlijk beperkt tot de lichtsignatuur van de achterlichten. De Kamiq zal er hetzelfde uitzien en langer zijn dan zijn broers Volkswagen T-Cross en Seat Arona, met een lengte van 4.241 mm. Dat, samen met zijn royale wielbasis van 2.651 mm, maakt de Kamiq tot een van de grootste SUV's in dit segment, met veel beenruimte achterin en een ruime kofferbak.

 Wat het motoren aanbod betreft, verwachten we zowel de 1.0 TSI als de 1.5 TSI. Elektrificatie mag er zijn, maar alleen in de vorm van een mild hybride systeem. Met grote waarschijnlijkheid zal de SUV worden uitgerust met de vernieuwde 1.5 TSI Evo2-motor, die werd geïntroduceerd in de gefacelifte Volkswagen T-Roc en geleidelijk zijn intrede zal doen in het hele portfolio van het Volkswagen-concern. Net als zijn voorganger krijgt de Skoda Kamiq vierwielaandrijving met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een optionele zeven traps automaat met dubbele koppeling.

In de komende maanden zullen we meer te weten komen over Skoda's instap-SUV naarmate de lancering dichterbij komt.

 

Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe Niro Hybrid 2023 - prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2023 Infiniti QX50 :