2023 BMW X6 bekeken:

2023 BMW X6 bekeken:

De BMW X6 Coupé SUV werd gespot tijdens sneeuwtests terwijl hij een nieuw design en update krijgt voor 2023.

Het ontwikkelingswerk voor de gefacelifte BMW X6 gaat door. Spionagefoto's van de vernieuwde coupé-SUV werden genomen tijdens tests bij koud weer in de buurt van de poolcirkel.

De nieuwe X6 heeft een herzien design en een nieuwe infotainment lay-out.

De X6 zal gebruik maken van een slanke koplamp ontwerp en een nieuw ontworpen bumper aan de voorzijde, hoewel de huidige auto's brede nieren grille lijkt te zijn ongewijzigd gebleven. Het onderste deel van de grille heeft nu een grotere radarsensor en agressievere louvres.

De achterkant van het prototype heeft nog steeds dezelfde verticale luchtroosters, tweekleurige onderbumper en achterlichten, hoewel deze mogelijk worden herzien voor de uiteindelijke productie auto.

2023 BME X6

De vernieuwde X6 zal naar verwachting worden geleverd met nieuwe lichtmetalen velgen.

Aan de binnenkant worden grotere veranderingen verwacht. BMW's nieuwste iDrive 8 infotainment systeem werd geïntroduceerd in de elektrische SUV iX. Naar verwachting zal deze technologie ook in de X6 worden gebruikt.

De cockpit van de auto zal bestaan uit een 12,3-inch digitaal instrumentencluster en een centraal 14,9-inch touchscreen dat ook kan worden bediend met een draaiknop in de middenconsole.

Het vernieuwde model behoudt dezelfde automatische transmissie met acht versnellingen als zijn voorganger, samen met het huidige motoraanbod.

Net als bij het instapmodel met benzine zullen de twee dieselopties bestaan uit de 3,0-liter lijn-zescilinder. De bijgewerkte M50i zal naar verwachting dezelfde 4,4-liter V8 met turbo gebruiken, en de X6M zal een krachtigere versie van deze 600 pk sterke motor krijgen.

De nieuwe BMW X6 zal begin volgend jaar worden gepresenteerd.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Jeep EV model:
Volgende NieuwsOver de nieuwe elektrische auto's van Hyundai: